Слънчева сряда

слънчево-топло

Днес над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево.На места в северозападните райони ще има сутрешни мъгли. Значителна, предимно ниска, облачност ще има над Източна България. Там, все още, ще духа слаб северен вятър и дневните температури в североизточните райони ще останат най-ниски – до 4°-5°, докато в останалата част от страната ще се затопля и максималните температури ще са между 7° и 12°, в крайните югозападни райони до 16°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 13°, а минималната (-2°), за Банско 13°/1°, Разлог 13°/1°, Дупница 12°/0°, Кюстендил 14°/-3°, Перник 14°/-2°, Гоце Делчев 14°/5°, Сандански 16°/7° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 15°, а минималните до 5°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане близко до средното за февруари.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд от запад ще се появи разкъсана висока облачност. Ще духа умерен северозападен вятър. Отново започва затопляне. Максимална температура на 1200 метра – около 2°, на 2000 метра – минус 4°.

Над Черноморието облачността ще бъде предимно значителна, но от юг и там ще започне да намалява. Все още ще духа северен вятър, вече предимно слаб. Максималните температури ще са между 4° и 8°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене