„Пирин“ Разлог с шеста поредна победа в Суперлигата

Мъжкият отбор на Пирин Разлог не спира да впечатлява, след като в дербито на 11-ти кръг на Суперлигата срази с 3:1 (20:25, 25:23, 25:17, 32:30) един от отборите с най-сериозна селекция в българското първенство – ВК Монтана. При това отборът от Разлог бе с без двама титуляри след паузата, след като от групата отсъстват Йордан Желязков и Илиян Божков.

Отборът на Монтана започна по-добре и успя да поведе в геймовете, но след това домакините от Пиринпоказаха, че в зала Септември не е лесно за никого. Те успяха да обърнат развоя на срещата, а в четвъртата част на терена заМонтана се появи и националният разпределител Любомир Агонцев, който бе отстъпил мястото си на Стефан Стоянов в титулярния състав. И когато по всичко изглеждаше, че ще има тайбрек (24:20 за Монтана), домакините направиха истинско чудо. Последва изравняване и луд край на гейма, за да се стигне до 32:30 за Пирин и заслужени три точки в актива им.

Това бе шеста поредна победа за отборът от Разлог, който не познава загубата от 20-ти ноември, когато отстъпи на Тетевен Волей като домакин. 

Във временнното класиране Пирин заема второ място с 8 победи и 23 точки, а Монтана остава на пета позиция с 6 успеха и 20 точки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене