Кметът на община Петрич, Д. Бръчков, и Дистрикт Гуверньорът на Ротари България, Нина Митева, си обещаха бъдещо сътрудничество и партньорство

Дистрикт Гуверньорът на Ротари България Нина Митева се срещна с кмета на община Петрич Димитър Бръчков. В разговорите в кабинета на градоначалника бяха и представители на Ротари клуб Петрич начело с неговия президент адвокат Димитрина Харамлийска. Двете страни се споразумяха за съвместни бъдещи действия, които да са от полза на хората от Петрич и общината.

„Въпреки, че от скоро съм кмет смея да твърдя, че си партнираме добре с Ротари клуба в Петрич, партньорството ще продължи и в бъдеще, уверявам ви, че можете да разчитате на мен като кмет и на моя екип в общинската администрация. Това, което правят приятелите от Ротари клуба в Петрич е прекрасно, активно помагат на децата, тези които са в нужда както и поощряват подрастващите таланти. Участват в редица благотворителни кампании, резултатът от тяхната работа е видим“, каза кметът Димитър Бръчков.

От своя страна Митева му благодари и го увери, че бъдещото им сътрудничество ще бъде от полза на жителите на община Петрич. Ротари клубът в Петрич е изключително успешен, в него са много сърцати хора, отлични професионалисти в своите области, които дават всичко от себе си за реализирането на благородните каузи, каза Нина Митева.

Президентът на Ротари клуба в Петрич адвокат Димитрина Харамлийска заяви – Искам да благодаря на общинското ръководство начело с новия кмет Димитър Бръчков за подкрепата, за нас беше изключителна чест, че на коледния благотворителен бал, който организирахме дойде кметът с целия си екип, общо 11 човека, това говори, че имаме пълна подкрепа от общината в бъдещите ни съвместни начинания подчерта президентът на местния Ротари клуб Димитрина Харамлйска.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене