Н. Шенсой изплака по телефона от Турция: ОФК „Пирин“ е единственият отбор без спонсор, трябват ми четирима нападатели

ОФК „Пирин“ е единственият отбор в „А“ група без спонсор и е много трудно, изплака по телефона от Турция старши треньорът Наджи Шенсой.

Четири дни преди началото на зимната подготовка селекцията на орлетата е мистерия за феновете. На „Дъбравска“ 1 цари пълно мълчание, никой не проронва нито дума докъде са стигнали преговорите с нови попълнения и въобще водят ли се такива. Същото важи и за контролните мачове, както и ще го има ли вторият подготвителен лагер в чужбина, за какъвто настоява треньорският щаб, за да се избяга от февруарския студ у нас.

Единствен пиринският наставник повдигна завесата за очакваните подкрепления, макар и деликатно. „Бюджетът ни е зависим изцяло от кмета и от общината, иначе сме загубени. Нуждаем се от четирима офанзивни футболисти, за да засилим конкуренцията и да разполагаме с по-равностойни опции. Трима от набелязаните са млади момчета, един е по-опитен със стаж в елита”, заяви Шенсой.

Предводителят на зелено-белите държи на 6-8 спаринга до рестарта на първенството в края на идния месец. Косоварят потвърди, че пристига в Благоевград във вторник, а 48 ч. по-късно повежда подопечните си към стадион „Беркут“ в Брестник.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене