Преглед на местния печат

„Вяра“

Таксиджии недоволстват след смъртта на боса Пламен Миланов в Дупница: Наказваше ни с 5 лв. „нощна” глоба, без да ги осчетоводява, прокуратурата да разследва как е забогатял

Покойният вече таксиметров бос Пламен Миланов е бил некоректен с част от таксиджиите към фирмата си, на които е дал коли на изплащане, научи „Вяра”. Таксиджиите категорично и от страх отказват да коментират мистериозната смърт на Пламен Миланов и Теодора Димитрова.

 

Първият мъж на Благоевград д-р Камбитов и съпругата му Александра влязоха с танцова стъпка в 2016-а

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и съпругата му Александра купонясваха до ранни зори в култово заведение в града, където посрещнаха щастливи новата 2016 г. Досущ като тийнейджъри в гимназия двамата не спряха да се забавляват през цялата празнична вечер и с младежкия си дух и ентусиазъм събраха погледите на всички.

 

Сурвакаха бобовдолските села с такса „смет”, вместо 2-3 лв. домакинствата плащат по 30 лв.

Солени такси за смет ще плащат жителите на община Бобов дол тази година. Драстичното увеличение на такса „битови отпадъци” бе гласувано от общинските съветници на последното им заседание и засяга най-вече живеещите в селата. Досега те плащали по 3 промила от данъчната оценка на имота.

 

Слука! Дългогодишният авджия Ивайло Димитров повали 150-килограмов глиган за ЧНГ на ловната дружинка Бучино – Лисия

150-килограмов глиган отстреляха в първия ден на новата година ловджиите от 45-а ловно-рибарска дружинка (ЛРД) Бучино – Лисия. Животното бе повалено с един изстрел и от първия път от ловджията Ивайло Димитров, дългогодишен стрелец в групата.

 

Жители на Якоруда събират пари за курбан в памет на 5-има починали мъже 

Дни след трагедията с ракията убиец, взела 5 жертви в Якоруда, жителите на планинското градче подеха кампания за събиране на средства за курбан. От няколко дни в градчето са поставени две кутии за дарения, коментира пред наш репортер Ивена Веселинова – жител на Якоруда. „Нормално е да се направи курбан, за да спре това зло. Всички са обединени от желанието да няма повече смърт„, каза и районният мюфтия в Пиринско Айдън Мохамед. Местните в града все още не могат да се отърсят от сполетялото ги нещастие. Харата макар и бавно се съвземет от шока, но споменът за починалите е още жив в тях.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене