18-годишния Тони Петров се нуждае от вашата помощ!

Днес се разхождах в гр. Добринище и в един хранителен магазините ми направи впечатление, че има кутия за дарения на която имаше залепена и банковата сметка.

Момчетата и момичетата от последния клас на Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско искат да помогнат на съученика си
Тони Петров.

Топ Преса се свърза с бащата на Тони, който е бивш военен. От него разбрахме, че необходимата сума за лечението е 22 000 евро.

Преди месец на 18-годишния Тони му е поставена страшна диагноза – тумор в мозъка. Младежът е опериран в столична клиника, туморът е отстранен. Жестоката болест постави живота му на карта. Той се нуждае от спешна лъчетерапия в чужбина, но семейството му няма необходимите финансови средства.

Отворете сърцата си за добротата да му помогнем, да му дадем шанс да оздравее, да се усмихва, да бъде със съучениците си на абитуриентски бал, призовават негови близки. Нека по Коледа се случи чудо! Нека му дарим много нови години!

Кутии за дарения са поставени на различни места в Банско и Добринище. Събраните средства ще бъдат предадени на семейството за животоспасяващото лечение на Тони.

Дарителска сметка е открита в „УниКредитБулбанк“
№ BG62UNCR70004522493974BGN

Bayraktarski_TopPresa

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене