Коледно вълшебство подариха разложки гимназисти на родители, приятели и близки

Празничен концерт под надслов „Коледни вълшебства” подариха на своите родители, близки и приятели възпитаниците на СОУ „Братя Каназиреви“ в Разлог. Горещи  аплодисменти получиха за изпълненията си малките певици Елица Иванова и Данислава Крънчева, както и каките Александра Бучкова, Милка Стефанова, Елина Терзиева, Мария Лазарова.

Талантливите малки дами извиха гласове под съпровода на даровитите музиканти – тамбуриста Александър Толин и акордеониста Никола Пръчков. Класическо вълшебство поднесоха на гостите цигуларят Кристиян Иванов и пианистката Силви Мехомийска, които изпълниха един от шедьоврите на Моцарт – сонатата „Турски марш“.

Запомняща се компилация от класика и естрада подариха на публиката Петър Копанаров, който показа, че е истински майстор на флейтата, и пианистката Лили Сланчева. Прекрасните изпълнения на младите класици  накараха препълнената зала да ги изкара на бис.

В края на концерта, който наистина се превърна в коледно вълшебство, децата си пожелаха здравето, успехът и усмивките да бъдат техен постоянен спътник през 2016 г. Специални благодарности в края на вечерта получиха преподавателят по музика Красимир Драгунин и Росица Тумбева – учител по биология, организатори на мероприятието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене