Утре Дядо Коледа пристига в Драматичен театър „Н.Вапцаров” гр. Благоевград – Програма

Утре,  Драматичен театър „Н.Вапцаров” кани всички деца и родители да прекарат цял ден в Театъра.

Програмата „Дядо Коледа в Театъра”, която се подготвя за утрешния ден /22.12.15г./, съвместно с Обединен детски комплекс – Благоевград  ще бъде подарък за децата на Благоевград.

Тя ще включва работилници „Дядо Коледа”, коледно представление на деца от Детско-юношески театър „Щурчо“, с ръководител Юлия Дживджорска и други изненади, а в края на деня децата ще имат възможност да гледат новото заглавие в афиша на благоевградски театър – „ПРИКАЗКА ЗА СНЕЖИНКАТА СЪС СИНЬОТО НОСЛЕ”. Сценичния вариант е на Мирослав Стоилов, а Жанет Керанова, чиято е постановката за пореден път доказа правилният си подход към детското око. Както сама тя самата често казва – „в представленията за деца се играе като за възрастни, но по- хубаво …”

Лили Сучева, която е новото лице в трупата на благоевградски театър и Илия Павлевчев разказват за преживяванията на една снежинка, която търси приятел преди Коледа. Тя се среща с Вълкът, Лисицата, Вятърът, Мечо и едно малко момченце …

На финала на представлението ще се срещнем с Дядо Коледа. Той пристига в Театъра, за да поздрави нашите малки приятели и да раздаде подаръци. Заедно с него ще танцуваме и пеем песни.

 

 

 

 

 

ПРОГРАМА: 22.12.15г. /вторник/

 

11:00ч. – 12:30ч. – работилница „Дядо Коледа”

16:00ч. – 17:15ч. – „КОЛЕДАРИ” – представление на деца от Детско-юношески театър „Щурчо“, с ръководител Юлия Дживджорска

и  работилница „Дядо Коледа”

17:30ч.„ПРИКАЗКА ЗА СНЕЖИНКАТА СЪС СИНЬОТО НОСЛЕ” – коледно представление на ДТ „Н.Вапцаров” – Благоевград
 

Подробности за програмата на касата на ДТ „Н.Вапцаров” – Благоевград

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене