Облачен вторник

облачно

Днес облачността от запад ще се разкъса и намалее. Над Източна България ще се задържи предимно облачно и в сутрешните часове на места все още ще превалява, предимно слаб сняг. По-късно преваляванията навсякъде ще спрат. Вятърът ще отслабне. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в югозападните райони до 10-11°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 10°, а минималната ( -3°), за Банско 11°/2°, Разлог 11°/3°, Дупница 9°/-3°, Кюстендил 10°/-4°, Перник 9°/-2°, Гоце Делчев 13°/3°, Сандански 15°/6° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 14°, а минималните до 4°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане остава по-високо от средното за месеца.

Над планините ще има разкъсана облачност, значителна в източната половина от страната. Почти без валежи. Вятърът ще е слаб до умерен от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра – около минус 7°.

Над Черноморието ще има значителна облачност. Още сутринта преваляванията ще спрат. Вятърът ще отслабне. Максимални температури 4° – 6°. Вълнение на морето 2-4 бала, температура на морската вода 6°-7°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене