ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
Днес Овните имат голям шанс за реализация на интересуващите ги въпроси. Още по-големи са възможностите ви за провеждане на делови разговори за подписване на работни договори или провеждане на важни срещи с влиятелни хора. Очакват ви финансови успехи.

ТЕЛЕЦ
Благоприятен вторник, изпълнен с много надежди. Това е характерно за вашите професионални задължения и за делата извън службата. Открояват се контактите, паричните въпроси, пътуванията и домашните ангажименти. Очакват ви придобивки.

БЛИЗНАЦИ
Във вторник ще се разминете със служебни неприятности благодарение на късмета си. Някои проблеми ще останат неразрешени, за момента те няма да представляват препятствие за вас. Те не водят началото си от днес, но ви занимават достатъчно време.

РАК
Раците имат да разрешават доста проблеми и ще бъде жалко, ако пропуснат вторник за постигане на резултатност в това отношение. Денят ще бъде щастлив, защото ви дава предимство и гарантира успехите ви. Работете върху проблемите си до разрешението им.

ЛЪВ
Често Лъвовете не правят разлика между активност и прибързаност. Не че днес това ще ви създаде проблеми, но в много случаи може да ви лиши от пълнотата на онова, към което се стремите. Днес може да последват неприятности, които ще затруднят бизнеса ви.

ДЕВА
Девите имат ярко изразен професионален шанс във вторник. Денят ви ще бъде спорен и днес не бива да се притеснявате какво количество работа ще отхвърлите, а за качественото й изпълнение. У мнозина личи припряност, която не позволява постижения.

ВЕЗНИ
За да бъде спокоен вторник, е хубаво Везните да избягват домашните конфронтации. В много случаи повод за тях няма, но някои от близките в дома ви просто си играят с нервите ви. По-трудно разрешими са финансовите проблеми, свързани с партньори.

СКОРПИОН
Неприятен ден за Скорпионите. Налага се да избягвате всякакъв род конфликти или прибързани действия. Днес никак не е добре да пътувате. Преценявайте действията си и не рискувайте в нищо, защото могат да последват съвсем неочаквани неприятности.

СТРЕЛЕЦ
Вторник е благоприятен за вашата професионална изява. За повечето от зодията са характерни придобивките, касаещи Стрелците бизнесмени и тези, заети с обществена дейност. Позитивни ще бъдат контактите ви. Денят носи сполука за заетите с изкуство.

КОЗИРОГ
Вторник носи успех за Козирозите и мнозина ще се вдъхновят от постиженията си, но и ще станат самонадеяни. Това не бива да допускате, защото ще последват действия, които ще ви доведат до грешки. Конфликт в службата ще ви извади от равновесие.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите могат изцяло да разчитат на големия си късмет днес. Това се отнася за всички делови или лични ангажименти, с изключение на тези от сферата на финансите. Някои е възможно да имат шанс за парични придобивки, но впоследствие ще възникнат проблеми.

РИБИ
Никак не е добро здравето на някои от Рибите. Други пък в никакъв случай не бива да пренебрегват предпазливостта, още повече че мнозина са доста изтощени. Денят носи сполука при финансови спорове или за постигане на парични печалби. Уют и спокойствие у дома.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене