Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Кметът на Баланово Явор Митов счупи дрегера с 4,66 промила алкохол и обясни: Пих глътка ракия вместо минерална вода

Кметът на дупнишкото село Баланово Явор Митов счупи световен рекорд, полицаи от РПУ – Дупница го хванаха зад волана пиян. «Служителите на реда са извършили проверката на лек автомобил „Фолксваген Голф” в нощта на петък срещу събота в района на с. Крайници. Тестът е отчел 4,66 промила алкохол в издишания въздух”, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Кюстендил.

Автопилоти поломиха циганските гробища в Кюстендил

Любители на високите скорости в Кюстендил, устроили си състезание на бившето селскостопанско летище, влязоха с колите си в ромските гробища. Автомобилите са осквернили около 15 надгробни паметника и плочи в траурния парк в Кюстендил. Мястото, на което са погребани жители на ромския квартал „Изток“, е потрошено, а по случая вече работи екип на полицията.
Близки на починалите изпаднали в паника при вида на страховитата гледка.

Шефът на РИО – Благоевград, Огнян Соколов препоръчва: Всеки, който иска да вземе диплома за средно образование, да отиде в училището с директор Манчо Джуркин

Директорите на регионалните инспекторати по образованието в цялата страна се назначават единствено от министъра на образованието и единствено той може да ги свали от този пост”, това каза за „Вяра” шефът на РИО в Благоевград Огнян Соколов във връзка с искането на група жители от село Рибново за неговото освобождаване.

ЮЗУ студенти представиха задачи по селски и екологичен туризъм в благоевградския музей

ЮЗУ студенти представиха задачите си по иновативен начин по предмета „Селски и екологичен туризъм“ в Историческия музей в Благоевград. Инициативата стана под ръководството на асистент д-р Руска Кръстева. Третокурсници от специалност „Туризъм” към Стопанския факултет представиха теми, свързани с природните (флора и фауна в района и др.) и антропогенни (исторически, археологически, етнографски и др.) туристически ресурси в Благоевградска област.

Депутатът Башев дойде да потуши учителския протест, освиркаха Ефрем Моллов

Униформени и представители на община Гърмен разбиха вратата на директорският кабинет и с полиция вкараха в него новоназначения директор от съседното на Рибново село Осиково Светослав Беков, казаха очевидци. Събитията са се разиграли след протеста на учителите в двора на школото около 11 ч. вчера.

Въвеждането с полиция на новия директор Светослав Беков е със заповед за оказване на съдействие за самоуправство от РУП – Гоце Делчев.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене