Преглед на местния печат

„Вяра“

Поп №1 в Дупница Георги Паликарски: Методи Кръстев отива на църковен съд, лъжа е, че някой му взима заплатата

„Бившият свещеник Методи Кръстев е осигуряван в НОИ благодарение на снизхождението на Българската православна църква и Светия синод. Той все още се води свещеник, но не получава заплата. Абсолютна лъжа е казаното от този човек във в. „Вяра”, че някой се разписва вместо него и взима заплатата му. Църквата е милостива и затова осигурява Методи Кръстев, с надеждата за неговото покаяние.

 

44-годишна жена кацна с колата си като НЛО върху гараж в Благоевград

44-годишна жена от Благоевград кацна като НЛО с автомобила си на покрива на гараж в квартал „Еленово” в града. Дамата буквално излетя с лекия си автомобил „Ситроен Пикасо” от улица в Благоевград, мина през тротоара и след като се провря между две дървета, „паркира” върху гараж.

 

Спрягат съветника Димитър Гамишев за временен шеф на ГЕРБ в Гоце Делчев

Адвокат, горски инженер, строителен предприемач и местен парламентарист влизат в битка за общински лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев. Припомняме, досегашният лидер на партията – депутатът Георги Андонов, и цялото общинско ръководство подадоха оставка след загубата на изборите за местна власт.

 

Кметът на Радомир Пламен Алексиев с 2000 лв. заплата, съветниците си гласуваха 500 лв.

Кметът на Радомир Пламен Алексиев ще получава 2000 лв. заплата, а общинските съветници – по 500 лв. Така заплатите на градоначалника и ръководството на ОбС скачат сериозно – с над 500 лева, ршиха съветниците. Максималното месечно възнаграждение на кмета може да бъде не повече от 2400 лв.

 

Обущарят от Сандански Йордан Джаков „закова” 150-килограмов глиган 

Ловците от дружинката на санданското село Кръстилци триумфираха с богат улов. Авджиите отстреляха три диви прасета и един 150-килограмов глиган. След кратка гонка сполуката споходи обущаря от Сандански Йордан Джаков, който повали огромния глиган. С точен мерник се оказа и най-младият член на групата – 21-годишният Георги Джаков от санданското село Вълково.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене