УНИКАЛНО ВИДЕО ШОУ: С благотворителен бал, ротарианци събраха пари за оборудване болницата в Гоце Делчев


 

Близо девет хиляди лева бяха събрани снощи на традиционният благотворителен бал на Ротари клуб Гоце Делчев. „Традиция в ротарианството е да се набират средства за благородни каузи – вода, грамотност, здравеопазване. Тази година, нашата кампания е насочена към здравеопазването и по-точно към болницата в нашия град, която обслужва жителите на четири общини“, каза председателят на Ротари клуб в Гоце Делчев, д-р Мария Герова. На благотворителния бал бяха организирани базар и търг на който бяха разпродадени произведения на изкуството, колекция от престижни вина, бижута и уникални кулинарни произведения. По масите имаше и специални пликове за дискретни парични дарения. Близо девет хиляди лева бяха изброени от разпродажбите и даренията в края на ротарианския бал. Заедно със неусвоени средства от миналогодишната кампания, ротарианците ще закупят крайно необходимите родилно легло за АГ отделение и монитор за анестезиологията в гоцеделчевската болница.

Да подкрепят своите приятели снощи в Гоце Делчев бяха и членове на Ротари клуб Банско, както и гуверньорът на Ротари зона – Северна Гърция, г-н Адам, който трогна присъстващите с пламенната си реч и идеята му да се създаде мост на сътрудничество между ротарианските клубове на балканските страни.

Обичани музикално-танцови формации и изпълнители поддържаха доброто настроение на вечерта а танците и хората на неуморните ротарианци продължиха до късно през нощта

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене