ЕКСКЛУЗИВНО! СЛЕД ОСТАВКАТА НА ГЕОРГИ АНДОНОВ ПЛАМВА НОВА ВОЙНА В ГЕРБ:

АДВОКАТ БОГДАНОВА, ГОРСКИЯ ИНЖ. МАРИЯН БОЖКОВ И ПРЕДПРИЕМАЧЪТ БОРИСЛАВ ПРЪКОВ – СЛЕД ФАВОРИТИТЕ ЗА НОВ ЛИДЕР НА ПАРТИЯТА В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

^6C3B58D83706D3400C84A5F4EE53F24787B8A6EF120E166BF8^pimgpsh_fullsize_distr

^E9D6AFA917DB125A0BE8FBCD9A749B05A47BDC3B3AE64FD15D^pimgpsh_fullsize_distr

^AC0623BD0267AB8C095F5AD7CD779AE93ED13F3678855E4507^pimgpsh_fullsize_distr

Мила ПАВЛОВА

Кой ще е новият лидер на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев? Кой ще е човекътq който ще влияе на назначенията в града и региона, който ще участва в разпределението на „партийната баница“ след оставката на депутата Георги Андонов? Тези въпроси витаят много сериозно в политическото пространство на град Гоце Делчев, след като новината за оставката на Андонов гръмна първо от нашите страници. За да предостави информация по така наболялата и предизвикала грандиозен интерес тема, нашите репортери работиха няколко дни и се разровиха доста надълбоко в намеренията и настроенията в структурата на местната ГЕРБ, откъдето блеснаха и първите имена като номинации за бъдещ лидер. Едва ли ще бъде изненада за някого, че първото и водещо име за нов лидер на ГЕРБ – Гоце Делчев, е това на адв. Костадинка Богданова, без спор най-дейният общински съветник в местния парламент, афиширал се като твърда опозиция на местната власт. Повечето мести гербери биха я подкрепили за свой нов лидер, проблемът й бил само, че се смята за близка на Георги Андонов и искащите промяна в партийното управление били на мнение, че с избирането на Богданова промяната щяла да бъде… подмяна. Новото и изключително ново лице за местната власт, спрягано за лидер, е това на горския инженер Мариян Божков. Млад , надежден и истински гербер дори в кръвта си, верен служител на ДГС – Гоце Делчев, местен лидер на младежи – ГЕРБ. Зад него щели да застанат младите хора в партията, убедени, че ще убедят и другите да подкрепят Божков за нов партиен началник. Третият, но също надежден кандидат е предприемачът Борислав Пръков, който събира емоционалния партиен вот на местните членове на партията на Бойко Борисов. В лицето на Пръков се припознава успехът на един млад човек, явил се на избори, безупречният му авторитет на бизнесмен и уважаван гражданин. С чиста съвест може да се каже, че зад Пръков не стои политическо лоби, нито интереси, а просто партийно впечатление. Пръков се пребори за място в общинския съвет сам, не на избираемо място в листата, която доказва, че зад него наистина има много хора, които са готови да го подкрепят и му имат доверие.

Не е изключено някои от обявените днес от вестник „Градът“ кандидатури да се появят и като предложения за временно ръководство, което ще се назначи от националния съвет на партията, носи мълвата от местния клон на ГЕРБ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене