ХОРОСКОП ЗА 13 ДЕКЕМВРИ

ОВЕН
Днес Овните са объркани и са склонни да загубят своята далновидност относно проектите си. Съсредоточавате усилията си в “правенето на пари” и няма да забележите добрите предложения в неделя. Спрете вниманието на контактите си и протекциите, от които можете да се възползвате.

ТЕЛЕЦ
Силен ден за финансово осъществяване е неделя за вас. Не търсете подкрепата от други хора, а се опитайте сами да подкрепите някого, защото това затвърждава авторитетните ви позиции, а реваншът е печеливш за вас. Може да си провалите неделния ден, ако се впуснете в глупави спорове.

БЛИЗНАЦИ
Неделя е със силна положителна или отрицателна характеристика за вас. Двете тенденции се преплитат, по-добрата благоприятства дома ви. Позициите ви са стабилни и дейност, допринасяща за комфорта и уюта, ще бъде удовлетворяваща днес.

РАК
Днес сте много строги и критични спрямо другите, но трябва да обърнете критиката към себе си. Много неща не са ви ясни и вашата безкомпромисност спрямо околните може да ви навреди. Не конкретизирайте обстоятелствата – ще има обратен резултат.

ЛЪВ
Лъвовете са мобилизирани в неделя, но в желанието си да доведат нещата до завършен вид в дейността си ще извършат доста грешки. В партньорските взаимоотношения ще се сблъскате с неприятности. Отдайте се на почивка, не е препоръчителнода започвате нови начинания.

ДЕВА
Щастлив ден за Девите е днес, който носи много успехи в семейно отношение. Ще имате повод за празник и ще се чувствате истински удовлетворени от това. Срещите днес с приятели ще бъдат възпрепятствани поради независещи от вас причини.

ВЕЗНИ
Много предприемчиви са Везните в неделя, но и много уязвими към негативната реалност. Ще се чувствате щастливи, ако днес обърнете по-голямо внимание на децата. Лош ден за поемане на лични ангажименти е неделя и внимавайте да не скандализирате някого. Разочарованията ще бъдат само ваши.

СКОРПИОН
Тежък ден е неделя за Скорпион и влияе най-вече върху самочувствието и настроението ви. Ще бъдете доста натоварени със разрични ангажименти и в желанието си всичко да свърши както трябва може да пропуснете други важни изисквания и по този начин да си навредите. Бъдете прецизни.

СТРЕЛЕЦ
Въпреки че сте малко потиснати днес, неделя носи много добрини и перспективи за вас. Професионализмът ви и бизнесактивността ще допринесат за финансовите ви успехи днес. Само илюзорни могат ще са роднинските неприятности – имате поддръжката на близък. Приемете помощта.

КОЗИРОГ
Добра е неделя за Козирозите, въпреки че мнозина са с интуитивни предубеждения. Професионалният ден е успешен и носи много радост. Ще стабилизирате бюджета си. Не се компрометирайте с колега, ще се почувствате удовлетворени, но по-късно може да има негативни последици.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите днес са финансово затормозени, но сте в “добра форма” и чудесно настроение. Тежък е денят откъм професионални задачи, където освен работата, сте и много зависими от външни фактори. Не изказвайте недоволството си във връзка с професионалното заплащане, въпреки че сте в правото си.

РИБИ
Рибите в неделя няма да се чувстват никак добре. Вие сте с лошо самочувствие и зле настроени към другите. Ако се опитате да излезете от състоянието си на самозатваряне и бъдете по-контактни с приятелите си, имате шанс за добър ден.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене