Местния печат

„Вяра“

„Марек Юнион-Ивкони” разби „Левски Бол” с 3:0, шефът на запасните Иван Шопов, медицинската сестра Мира и танцьорът Стойчо подпалиха длани от аплодисменти за шампиона

„Марек Юнион-Ивкони” надигра категорично „Левски Бол” с 3:0 (25:19), (25:12), (25:21) в зала  „Арена Дупница”. Стотици дупничани аплодираха победата на своите любимци.

Най-яките фенове на волейбола в Дупница не пропускат нито мач на любимците си от „Марек Юнион-Ивкони”. Така и на мача с отбора на „Тетевен Волей” (Тетевен), където „Марек” би с 3:1 гейма и на вчерашния мач с „Левски Бол” (София), волейболните фенове имаха поводи за радост и надежди, че техните любимци ще преодолеят кризата и отново ще се борят за шампионската титла.

Магистратите в Благоевград бутнаха зад решетките за 2,6 години скандалната врачка Ходжа Гюлшен, прибрала 12 бона за разваляне на черна магия, колежката й Елена Петрова се размина с условна присъда

Магистратите в Благоевград бутнаха зад решетките скандалноизвестната врачка Ходжа Гюлшен. Тя беше осъдена да лежи в затвора 2 г. и 6 м., след като бе призната за виновна, че с измама е отнела 11 950 лева на двама души. Младата магьосница успяла да вземе 6950 лева от Славчо Златинов, който се свързал с нея по телефона, след като я видял по телевизията.

Бизнесменът Велин Георгиев от Петрич, братовчед му, шофьорът Николай Георгиев и баджанакът му Георги Станков купиха два морски апартамента и къща с парцел в „Бояна” от банкера Цветан Василев

39-годишният шофьор Николай Георгиев и земеделецът Георги Станков от Петрич се обзаведоха с имоти на близки до Цветан Василев, и то на изгодни цени, съобщи 24 часа.

Сделките с 2 апартамента край морето и къща в столичния кв. “Бояна” станали месец преди запора на имуществото на банкера.

Ансамбъл „Пирин“ с уникален концерт в Благоевград с 3D ефекти

Емблемата на Благоевград Ансамбъл „Пирин” ще изнесе уникален музикален спектакъл в Благоевград. Той е част от празничната програма на община Благоевград и е предвиден за 22 декември от 19:00 часа в зала „Яворов“. За публиката са подготвени много изненади, като по време на концерта ще има светлинни 3D ефекти, които ще подсилят емоциите на публиката. Билети за събитието се предлагат на касата на зала „Яворов“.

На старта на сезона Банско чака 10% ръст на туристите, кметът Георги Икономов: Готови сме, сняг има, пистите чакат, лошото е, че като се извият опашките пред лифтовете, се сещаме за втората кабинка 

10% ръст на туристите очаква туристическият бранш в Банско за новия сезон. Готови сме да посрещнем туристите, сняг има, пистите са готови, увери на официална пресконференция кметът на Банско Георги Икономов. Веселата и атрактивна част ще започне на Бъндеришка поляна, а официалната – на центъра на Банско.

E79 News

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search