Ruth и VasiEL с предпримиера на новия си албум в Дома на културата в Гоце Делчев на 17.12.2015г. от 18:30 часа

Гражданите от Гоце Делчев получават страхотен Коледен подарък. Това са Ruth и VasiEL, които ще представят предпримиерата на албумът „Amazing love“. Концертът ще се проведе в Дома на културата в гр. Гоце Делчев на 17 декември от 18:30 часа.

Албумът „Amazing love”, който в превод означава „Изумителна любов” е със запазени авторски права за разпространение в България и територията на страните от ЕС . Включва 19 музикални пиеси , на които композитор, аранжиментът, продуцент и изпълнител е VasiEL, поместени в CD с книжка, по стихове на Ruth .
VasiEL свири от 6 годишна възраст. Завършил е ССВМУ „Маестро Георги Атанасов”, гр. София и педагогика със специализация „Музика” в ЮЗУ „Неофит Рилски” , гр. Благоевград.
Владее 6 музикални инструмента:
Освен с музика VasiEL е известен и с дигиталното-фотографско изкуство , дизайнер, художник и имиджмейкър . Неговите картини и фотографии са публикувани в известни специализирани сайтове за изкуства: fineartamerica и saatchiart, youtube др.
Ruth е родена в Гоце Делчев. Пише поезия от 14-годишна възраст. Завършва средното си образование в ПМГ „Яне Сандански”. Професионалните й интереси и дейности са свързани с мениджмънт . Тя е любител-поет и артист. Поезията е ключът към преодоляване на трудните моменти в личния й живот и опит да се покаже силата на духа, който може да трансформира и еволюира душата чрез предизвикателствата в живота. Автор е на „Неопитомената”2014 г. и , „Аmazing love”2015 г. Предстоят издания за 2016 г.„Гласът на тишината” „Лицето на ангелите” . Нейни книги могат да се намерят в Народната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий” гр. София , Народно читалище „Просвета” гр. Гоце Делчев, а от 2016 г. в книжалниците „Хеликон”, МОЛ – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и всички страни на ЕС с превод на 7 езика. Част от стихотворенията й са публикувани в електронни издания: „Най-същественото е невидимо за очите”, Facebook и много, много др.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене