Ексклузивно! Международно признат екстрасенс мести кабинета си от София в Неврокопско

EKSTRASENSИнтервю на Георги ДЕЛИИЛИЕВ – Гофи

Ултрасензорният медиатор Саркис Инджиян е ученик на известния руски маг Борис Золотов. Завършил е Академия по насрещни проблеми в Москва за работа с енергия и отпушване на чакри. Специализирал билколечение в Украйна и сега е един от 18-те в България със законно право да лекуват. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН. Случайно попаднал наскоро в тракийското светилище край с. Долно Дряново, установил множество източници на енергийни полета и решава да премести кабинета си тук. Собственик на имот в непосредствена близост до светилището му дава подслон и безкръвният хирург вече приема пациентите си тук. По щастлива случайност и аз се срещнах на светилището със Саркис Инджиян, който се съгласи да го интервюирам.

До колкото разбрах, Вие сте нещо като сензор, който усеща някакви енергии, т.е. имате други,  по-различни от останалите хора сензори към енергийните източници, имате способността да лекувате определени заболявания.

Кога за първи път почувствахте тези си способности на енергиен сензор?

– Тези способности, които ги имам аз, ги има всеки един жив човек и попаднал на точното място и при точния учител, той започва да ги отпушва, да работи с тях и да ги насочва там, където трябва и както трябва. Така, че в мен няма нищо извънземно, нямам нищо…как да го кажа…нямам думи за него!

– Значи всеки човек има съответните сензори и способности, за да управлява тези енергии, които вие демонстрирате и използвате?

– Аз съм учил в Академията по насрещни проблеми в Москва, след това съм се усъвършенствал близо до Одеса при една билкарка-лечителка, която успя да направи от мен това, което съм сега. В тази академия се работеше и се изучаваше работа с енергия, сила на енергия и целта й беше не да лекува хора – да излекува гора, да почисти вода, да влияе на времето, определен кръг от хора, които вече са с тази силна насочена енергия, ей такива неща. Там не се изучаваше предмет, който да позволява да лекуваш хора. Именно баба Вера билкарката, Бог да я прости, тя почина миналата година, успя да направи от мен лечител, като съчета енергийните ми способности и многото знания, които ми даде в лечителския занаят и…ето ме – това съм аз!

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА НАИСТИНА С УНИКАЛНИ РАЗКРИТИЯ И ФАКТИ 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене