Спряха движението от Гоце Делчев за с. Катунци заради ремонт

Временно е ограничено движението в двете посоки в участъка между село Попови ливади и отклонението за с. Пирин. Причината е в извършването на ремонтни дейности, уточниха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Препоръката е шофьорите в този район да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, както и да спазват пътната сигнализация. Трафикът е осигурен по обходни маршрути:

– от Гоце Делчев до Кулата движението се осъществява по път ІІ-19 Гоце Делчев – Разлог – Симитли, след което автомобилите се насочват вляво по главен път Е-79 за Сандански, където се включват в Лот 4 на магистрала „Струма“. Пътят продължава до разклона преди с. Марикостиново и се включва в шосето от селището към Попови ливади.

От Кулата до Гоце Делчев движението се осъществява по магистрала „Струма“, след това по главен път Е-79 и накрая по шосето от Симитли за Гоце Делчев и Попови ливади.

Временната организация на движение се въвежда, тъй като укрепва пропаднал участък на пътното платно между селата Попови ливади и Пирин. /www.dailypress.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене