Отново полиция в Спешно отделение на МБАЛ – Благоевград: Представящ се за френски легионер, придружител на мъртво пияна 20-годишна, скандализира медиците

Тази нощ отново лекарите от Спешно отделение на МБАЛ Благоевград извикаха полиция, за да укротят развилнял се млад мъж, който се представял на легионер от Франция в отпуск. Инцидентът се разиграл след полунощ.

Спешните транспортирали младо момиче, припаднало в района на полицията, след значителна употреба на алкохол. Минути след линейката пристигнал и нейния приятел, който започнал да крещи и обижда лекарите, обвинявайки ги, че не реагират адекватно на състоянието на момичето. Извикана е полиция и легионерът е заведен за разпит. Девойката е от защитено жилище на ул. „Крушево“ в Благоевград. Били на купон и буквално се усмъртили от пиене. След като се посъвзела тя е освободена.

Припомняме, че почти всяка нощ млади момичета и момчета попадат в Спешно отделение с алкохолна интоксикация. Това стана ежедневие за медиците, които всяка нощ спасяват живота на изпаднали в подобно състояние. Някои от тях преминават и през реанимация, тъй като са поели индустриално за възрастта и организма им количество алкохол.

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене