Трогателно писмо от 22-годишната Мирела: Не чувствам краката си, но чувствам сърцето си! Заради Вас добри хора! Имам надежда! Не ме боли! Обичам ви!

Преди минути Мирела, нашият Ранен Ангел, ни изпрати писмо, пропито с много обич и топлина. Момичето, което съжителства повече от 6 години с инвалидната си количка ни разплака с топлите си думи. Днес ще посветим броя си на нея, защото смятаме, че така трябва. Поклон пред всички, които се включват в кампанията на Struma.com – „Ранени Ангели – Да захвърлим заедно инвалидната количка на Мирела“! Ето писмото на Мирела:

Уважаема редакция, мили хора,

Аз съм Мирела. Пиша и плача, развълнувана и окрилена от доброто, което срещнах и видях. Сърцето ми ще изскочи от радост, забравих болката, забравих, че не чувствам краката си, защото сърцето ми бие по-силно от всякога и си мисля, че мога да полетя. Вие ме окрилихте с добротата си. Светът ми стана по-красив, животът ми излезе от руслото на болката и самотата. Защото ви имам, всички вас, които заявихте желанието си да ми помогнете да се изправя на крака. Аз съм на 22 години, бях на 16, когато нелеп инцидент ме прикова в инвалидния стол. Дано на никого не се налага да преживее това, което преживявам аз и моето семейство. Сълзи, болка, желание да умра, депресии и една голяма самота. Тъжна гледка бях! Моите връстници се влюбваха и разлюбваха, правеха купони и се веселяха а аз гледам отстрани като посадена. А как обичах да танцувам. Бях първа на хората. Бях влюбена………, но кой иска такова момиче като мен…. Днес, обаче аз съм щастлива и се заклевам ще проходя и ще танцувам отново, защото видях, че светът не е чак толкова лошо място за живеене. Нужна ми беше надежда – Вие ми я дадохте! Нужно ми бе да обичам. – Обичам ви! Нужна ми беше сила – Вие ми я дарихте! Нужна ми бе Вяра! Дадохте ми я! Нужни сте ми! За да успея да се справя с болката и за подчиня тези непокорни мои крака.

От цялото ми сърце благодаря на Кмета на Благоевград Атанас Камбитов, който изненада и трогна семейството ми и мен! Вчера скромно позвъня и каза “ Аз искам да ти помогна, ще направя каквото е нужно! Каза ми, че го прави не като кмет, а като Човек, помоли ме да не казвам на никого! Как бих могла да скрия такава голяма добрина. Та той пое голяма част от лечението ми. Поклон г-н Камбитов. Благодаря и на Struma.com, които започнаха кампанията си преди 2 години и не ме забравиха. Когато средствата ми приключиха вие отново се обадихте с простичкия въпрос “ Започваме ли отново „. Благодаря и поклон до земята на всички добри хора, които се влючиха и включват, за да ми помогнат. Искам да познавам тези хора, искам да ги прегърна, вие станахте част от мен, вие сте моето голямо семейство. Спирам, защото вече хлипам, плача от радост и умиление. На вас приятна работа Struma.com

Това написа Мирелка днес.
Кампанията продължава.
Нека изправим Мирела на крака. Повярвайте, има кой да върне добрините ви.
Ето Банковата й сметка

Уникредит Булбанк Благоевград BIC: UNCRBGSF IBAN: BG89UNCR70004516513244 МИРЕЛА МИРЧЕВА

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене