Местния печат

„Вяра“

Синът на шефа на 3S СОТ – Дупница, Борис Христов нокаутиран от съученик в СОУ „Св. Паисий Хилендарски”, потърпевшият: Нападна ме в гръб заради момиче

Борис Христов-младши лежа в хирургично отделение с комоцио и разбита челюст, след като беше нападнат в гръб от 16-годишния си съученик Николай Пръпич, съобщи в редакцията на вестник „Вяра” бащата на пострадалия. Христов – баща е директор на охранителната фирма 3S СОТ, бивш полицай от икономическа полиция в Дупница.

28-те съветници в Петрич не си дадоха заплатите от по 300 лв. на благотворителен фонд, Стоян Николов: Искам си парите, безобразие е да си ги давам

С два гласа „за” и 28 „против” общинските съветници в Петрич вчера отхвърлиха предложението на председателя на Движение 21 в града Владимир Заечки работните им заплати на съветници да отиват в благотворителен фонд или в нов фонд за отстраняване на щетите, нанесени на общината от предишното управление.

След смъртта на собственика Г. Първанов: Охранители от „Боду СОД” грабят семки, бонбонки и касите на Пеевски в лавките

Патрули на „Боду СОД” – Дупница обират търговски обекти, които охраняват. Регистрирани са няколко случая на удари. Обект на изкушение за охранителите на „Боду СОД” са лавките на Делян Пеевски в Дупница, където се продават лакомства, цигари, кафе, вестници и книги. Охранители разбирали и касите на павилионите и вземали каквото намерят.

20 актьори от Благоевград протестираха срещу орязаните пари за култура, шефът им Петър Кьосев не знаел за бунта

Шефът на благоевградския театър Петър Кьосев не излезе на протеста срещу бюджет 2016, той изобщо не знаел за бунта на подчинените си. Над 20 артисти настояха държавата да задели повече средства за култура и изкуство в бюджета за следващата година.

Братя Галеви въртят хотели в Германия и Франция, жители на Ресилово се кълнат: Видяхме Геле да джитка с колата, отслабнал е 

Дупнишките Братя Галеви се върнали тайно в България. Този слух разбуни духовете в Дупница. Жители на сапаревобанското село Ресилово, където е имението на Братя Галеви, твърдят, че са видели Ангел Христов в кола в селото. Дали и Пламен Галев е бил с него, не е ясно. Според местни жители Ангел Христов бил изключително отслабнал, но те успели да го разпознаят.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене