Ексклузивно в Топ Преса! ВИДЕО: Над 6 000 лв бяха събрани снощи в Гоце Делчев на благотворителна и инициатива за борба с рака

Благотворителният търг, който се проведе снощи в Гоце Делчев, бе на местното сдружение „Хроника срещу рака“ и премина под наслов „Топлина от моите ръце“. Сдружението, с подкрепата на стотици дарители, осигурява и психологическа помощ на болните, на техните семейства, на приятелите им, лекарски консултации и беседи, свързани с превенцията и разширяване на здравната култура. За трета поредна година бе проведен благотворителния търг, с основна цел – материално подпомагане на социално слаби жени, борещи се с коварната болест.
На благотворителната вечер всичко бе доброволно. Разпродадените кулинарни изкушения бяха предоставени безвъзмездно от популярни ресторантьори, бизнесмени и граждани. Много от оригиналните ястия бяха приготвени и дарени от ученици от професионалните гимназии с изучаване на туризъм и ресторантьорство, както и от граждани с влечение към кулинарията.
Въодушевени от хуманната кауза, поканените граждани, предприемачи и неправителствени организации щедро наддаваха за предлаганите кулинарни изделия и ръчно изработени плетива. Над 6 000 лв. бе сумата, която бе събрана на благотворителната инициатива снощи на сдружението „Хроника срещу рака“ в Гоце Делчев. С тях ще бъдат подпомогнати материално затруднени жени, борещи се с онкологични проблеми.
Деца-самодейци от Трето ОУ „Братя Миладинови“ със своите невероятни музикално-танцови и мажоретни изпълнения, допринесоха допълнително настроение в атмосферата на благотворителната вечер.

СДРУЖЕНИЕ «ХРОНИКА СРЕЩУ РАКА» БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ, КОИТО ВЯРВАТ В ДОБРОТО И ПОДКРЕПЯТ КАУЗАТА НИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
Сдружение „Хроника срещу рака“
Банкова сметка:
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG 43 BPBI 7922 10 14590901

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене