Местния печат

„Вяра“

Протест: Заради дълг от 220 000 лв. шофьорите от „Даци-Р” удариха спирачка на 10 линии, оставиха работниците от ТЕЦ „Бобов дол” 30 минути да мръзнат

Протест на шофьорите на бобовдолската транспортна фирма „Даци-Р” блокира за 30 минути 10 линии на ТЕЦ „Бобов дол”. Причината за недоволството е, че шефът на ТЕЦ-а Емил Христов дължи 220 000 лв. на фирмата за транспортни услуги. Христов не е превеждал средства по това перо от месец май.

Секачът Крум Велев вдъхва втори живот на изсъхналите дървета в Самоков, превръща ги в мечки и крокодили…

Известният самоковски дърворезбар с резачка Крум Велев вдъхва живот на сухо дърво, превръща го в мечки, елени, крокодили… Той е на 54 години, съпругата му се казва Анна. Двамата се радват на една дъщеря – Христина, и внучката Виктория. Крум Велев започва да се занимава с изработка на дървени скулптури, горски животни, човешки образи от 6 години. Започнал е в началото с фина дърворезба.

43-годишният Иван Дуков счупи нос след удар в камион с пясък край Дупница

43-годишният Иван Дуков от Дупница се заби в камион с пясък на 30 метра след „Петрогаз” на Самоковско шосе. Пътният инцидент е станал вчера около обяд. Пострадал е само Дуков, който е със счупен нос, аркада на челото, има кръвоизливи и страшни болки в рамото.

Председателят на хотелиерите в оставка Илия Пасков: Имаме крещяща нужда от комисия по туризъм в ОбС – Сандански 

Представители на Сдружението на хотелиерите в Сандански настояват да има комисия по туризма в Общинския съвет на курортната община. По думите на председателя в оставка на хотелиерското сдружение Илия Пасков всички всеки път обещават такава комисия да бъде сформирана, но досега абсолютно безрезултатно.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене