Преглед на местния печат

„Вяра“

Управителят на 5-звездния хотел „Пирин” Иван Терзиев плонжира пред ОбС шефа Георги Синански в Сандански, хората питат: Каква е цената

Пъстър Общински съвет, на който тази година кормилото ще върти ветеринарят д-р Георги Синански, се оформи в Сандански. Сред местните парламентаристи преобладават бизнесмени, адвокати, лекари и социални работници. Още от първите две сесии пролича, че д-р Синански познава правилата и ръководи със замах. Бизнесменът и общински съветник от ГЕРБ Иван Терзиев е управител на петзвездния парк-хотел „Пирин” в града.

 

С луксозно БМВ кюстендилецът Влади Венциславов си взе булка от Перник, подписа договор да й сервира закуска в леглото

Красивата Даниела Пламенова от Перник стана снаха в Кюстендил и с нежна ръка ще командва семейното гнездо. Даниела каза „да” на любимия си Влади Венциславов на граждански ритуал в Обредния дом в Кюстендил. Двамата имат 5-годишна връзка.

 

Адв. Борис Харизанов залови 2 ромчета да крадат от магазина му в Петрич, призна: Разреваха се от страх, не съм ги удрял

Адвокат Борис Харизанов спипа две ромчета да крадат в семейния му магазин в Петрич. Малките злосторници си плюли на петите, а адвокат Харизанов се спуснал да ги гони по алеята. В крайна сметка невръстните крадците били заловени от Борис. Въпреки че децата се разревали, адвокатът предпочел да се обади в полицията, вместо да ги пусне.

 

Неврологът д-р Красимир Стойчев псува наред пациенти и колеги в МБАЛ – Благоевград, хората: Болницата заприлича на разграден двор

Жалби на пациенти за непристойното поведение на невролога д-р Красимир Стойчев заляха ръководството на МБАЛ – Благоевград. Последният сигнал е постъпил от д-р Владимир Рабаджийски и д-р Иванова от спешно и вътрешно отделение, станали обект на яростни нападки от страна на невролога, който ги обиждал, псувал и критикувал професионалните им качества.

 

Само за 15 дни екскметицата на Бобов дол Йорданка Каленичкова си взе последно сбогом със снаха си Пенка Иванова и зет си Благой Иванов 

Снахата и зетят на бившата кметица на Бобов дол Йорданка Каленичкова – Пенка Иванова и Благой Иванов, починаха в рамките на 15 дни един след друг. Пенка Иванова е на 62 години. Тя е дългогодишен журналист в столицата и шеф на бившия пионерски дом в Бобов дол. Пенка е спътница в живота на брата на Каленичкова – Димитър Иванов, бивш офицер от бобовдолския затвор.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене