Ски сезонът в Банско стартира на 12 декемрви

Стартът на ски сезона в Банско ще бъде даден на 12 декември от двукратния олимпийски шампион Маркус Васмайер. Събитието ще включва много игри, забавления и награди.

Откриването на сезона обещава много адреналин и емоции за всички любители на белите спортове. Стартът ще бъде даден в 10 сутринта, съобщават от домакините от дружество Юлен – концесионер на ски-зоната в Пирин, и община Банско. Събитието ще бъде открито от специалния гост – германската ски-легенда Маркус Васмайер. Той е олимпийски шампион от игрите в Лилехамер през 1994 година.

В откриването на ски сезона за поредна година ще бъде проведено състезанието Влез в отбора на шампионите. В него ще се противопоставят три отбора от по 15 скиора, водени от трима капитани. Единият от тях ще е Маркус Васмайер, а другите ще са местните ветерани Петър Попангелов и Марк Жирардели, които участват в откриването от години. Всеки желаещ може да се запише за участие.

След състезанието стартът на сезона ще продължи с играта Ловци на съкровища, в която за пета поредна година един щастливец ще открие под снега ключовете на чисто ново Audi A3.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене