Преглед на местния печат

„Вяра“

Кметът на Сатовча Арбен Мименов застреля с ловна карабина от 200 м вълк чудовище, разкъсал 16 овце

Кметът на Сатовча Арбен Мименов видя сметката на вълк убиец с ловна карабина. Десетки жители на село Жижево благославят управника, че ги отърва от страшилището, което разкъса 16 овце край селото. Ловните подвизи на Арбен Мименов са достойни за филм. Колегата му от Банско Горги Икономов също е запален ловец и има в актива си не само богат улов, но и доста ловни приключения.

 

ТЕЦ „Бобов дол” брои над 3 000 000 лв. за 4 локомотива

ТЕЦ „Бобов дол” ЕАД купува 4 дизел-електрически локомотива на обща стойност 3 089 162 лв. Изпълнителният директор на дружеството Емил Христов е подписал договор за доставка с управителя на „Даининг енерджи” ЕООД – гр. Гълъбово Диляна Авджиева. Договарянето е факт във връзка с решение на Съвета на директорите на топлоцентралата за класиране и определяне на изпълнител на обществена поръчка с предмет доставка на 4 локомотива, след процедура за избор на изпълнител, проведена по Закона за обществените поръчки.

 

Назначиха гласа на община Благоевград Христина Шопова за зам.-кмет, пловдивчанинът Янко Янков и Иво Николов встъпиха в длъжност в ларж стил без вратовръзки

4-ма зам.-кметове се впускат в помощ на кмета Атанас Камбитов през настоящия му управленски мандат в Благоевград. Гласът на община Благоевград и дирестор на дирекция „Хуманитарни дейности” Христина Шопова става зам.-кмет по културата.

 

Бившият лесничей Георги Амбарков: Димитър Манев извади касапски нож и го опря в корема ми, хвърля камъни по джипа ми, предлага ми да броя 800 лв. за незаконен пистолет

„73-годишният пенсионер, който уж лежи с разцепена глава в „Пирогов”, праши с незаконния си мотор, с една лепенка на главата по улиците на село Бистрица, не е лежал и ден в „Пирогов”, преструва се”, това обяви в редакцията на вестник „Вяра” Георги Амбарков. Амбарков беше обвинен от Манев, че го е пребил с лопата.

 

Бракониери строшиха служебната кола на горския Иван Благоев след гонка в Самоков, издирват ги 

Ново посегателство на бракониери върху горски служители ужаси Самоков. Жертви на поредната атака станаха Димитър Керефейн, Иван Благоев, Димитър Павлин и Веселин Даганов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене