2-МА С РАЗЦЕПЕНИ ГЛАВИ ЗА НОЩ! Благоевградчанин открит със счупен череп на улицата в кв. „Грамада“, младеж окървавен след купон в дискотека

Двама пострадали с травми на главите, 19-годишен младеж и 60-годишен благоевградчанин, са обслужени за една нощ от дежурните екипи на Спешна помощ – Благоевград.

Животът на 60-годишния Д. Стефанов е в опасност, той е открит със счупен череп на улицата в кв. „Грамада“, от силния удар в бордюра се наранил сериозно. Инцидентът станал в събота около 20,00 часа. Той е приет в болницата в критично състояние, при направените изследвания е установена тежка травма на главата, по спешност е транспортиран за неврохирургия на столичния иститут „Пирогов“.

19-годишният Д. Христов от Благоевград е с лицево-челюстна травма, разцепена уста и контузия на ръката след купон в дискотека в центъра на града. Рано призори е подаден сигнал на тел. 112 за пострадал младеж до моста над река Бистрица в района на бившия магазин „Халите“. Младежът бил в дискотеката, възникнал спор, който прераснал във физическа саморазправа и той е изведен навън от охранителите.

На младежа е оказана първа помощ на място от спешен екип и с линейка е транспортиран до болницата. След лекарския преглед е установено, че няма тежка травма на главата, без опасност за живота е и не е приет за болнично лечение.

За случаите е информирана и полицията, служители на реда проверяват обстоятелствата, довели до инцидентите.

www.struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене