Наджи Шенсой: Точките срещу „Левски“ са ни нужни като хляб

Тони Тасев се завръща в групата за мача

Наставникът на „Пирин“ Наджи Шенсой определи мачът срещу „Левски“ като изключително важен за отбора.

„Няма никакво значение, че играят първият и последният. За нас мачът с „Левски“ е от много голямо значение и мисля, че, дори „сините“ да загубят точки в Благоевград, има къде да наваксат. За нас обаче това не е така и евентуални точки срещу „Левски“ са ни нужни като хляб. Мисля, че имаме и сили, и възможности да спечелим този мач. След като направихме равен и на „Герена“ може да спечелим точки и у дома.

След равните мачове с „Литекс“ и „Лудогорец“, ситуацията вече е много по-различна“, коментира наставникът на „Пирин“.

Шенсой потвърди, че в отбора няма нито контузени, нито наказани футболисти. С лека травма е единствено Тони Костадинов, който обаче най-вероятно ще бъде изправен на крака за неделния мач. В строя вече са и капитанът Юлиян Попев, който присъства на днешната пресконференция, и Тони Тасев. Наставникът каза, че младежкият национал ще бъде в групата за мача, но тъй като му липсва игрова практика, ще се преценява спрямо ситуацията дали ще играе.

Наджи Шенсой изрази учудването си, че е назначен толкова млад рефер за този мач, но призна, че до този момент не може да се оплаче от съдийството.

Както E79news писа от ръководството на „Пирин“ Благоевград призоваха феновете на „Левски“ да влизат в определения им сектор, тъй като фенове с артикули на сините няма да бъдат допускани през централния вход. Цената на билетите остава 5 лева. И в петък, и в събота, и в неделя на централния вход ще има работеща каса.

Автор: Стефан Дамянов, E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене