Преглед на местния печат

„Вяра“

Пазят кожата на Бойко Борисов с куфар щит за $10 000 в спортната зала в Дупница, отец Георги Паликарски му отнесе главата с глас, зареден с гърмяща смес от вечерта

Куфар щит пази живота на Бойко Борисов в Дупница при посещението му в новата спортна зала в града, видя екип на вестник „Вяра”. Антимафиотите, въоръжени с куфарите, не се отлепиха от Борисов по време на цялата церемония.

Съветниците гласуваха 2400 лв. заплата на кмета Владимир Георгиев в Самоков, за 4 часа работа ОбС шефката Стойчева ще получава 1080 лв.

2400 лв. заплата ще прибира градоначалникът на Самоков Владимир Георгиев. Председателката на Общинския съвет Силвия Стойчева за 4-часов работен ден ще се разписва срещу 1080 лв. По закон възнаграждението на ОбС шефа е 90% от възнаграждението на кмета, изчислено на база отработени часове. Това гласуваха съветниците на първото си редовно заседание в Самоков. За заплатите на съветниците не стана дума, вероятно ще се гласуват на следваща сесия.

Шефката на „Социални дейности” в Дупница Таня Петрова: Някой иска да ме скара със зам.-кмета Крум Милев, не искам поста му

Директорката на дирекция „Социални дейности и духовно развитие” в Дупница Таня Петрова отрече слуховете за скок в йерархията в общината. Клюкарите вече я качиха в стола на зам.-кмета по социалните дейности Крум Милев. В момента кадровите рокади в община Дупница текат с пълна сила и около 30% от администраторите се прощават с работата си, 6 души, шефове на дружества и отдели, се пенсионират. Готвят се конкурси за назначаване на нови служители.

Дупнишка фирма отнесе 2000 лв. глоба за продажба на храни в магазин за промишлени стоки в бл. 63 в жк „Бистрица”

2000 лв. глоба наложи Районният съд в Дупница на местна фирма за съхранение и продажба на храни в магазин за промишлени стоки, помещаващ се в бл. 63 в жк ,,Бистрица”. В разрез с нормативните разпоредби наред с предлаганите мебели, дрехи, домашни потреби, завеси в магазина се продават различни хранителни стоки, семена от растения.

Шефката на „Паркинги и гаражи” в Дупница Елена Малчева предава ключа за скобите, пенсионират я

Шефката на „Паркинги и гаражи” в Дупница Елена Малчева се пенсионира. Заповедта й е връчена от кмета Методи Чимев. Тя е изразила желание да си остане на работа, но кметската управа има намерение да назначи на мястото на всички пенсионери в общината млади хора. Обновяването е част от новата политика на ГЕРБ – Дупница.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене