Голф турнир „Президентска купа“ в Разлог с три отбора победители

И все пак игрището остава отворено за игра и през зимата, за всеки един, който има желание да се наслади на игра на голф

84 души се регистрираха за ежегодният голф турнир „Президентска купа“ в Разлог на Пирин Голф и Кънтри Клуб. Общо 42 отбора премериха сили, в опит да победят Президентския отбор на клуба, който беше представен от г-н Николай Калоянов – Президент на голф клуб „Пирин”, и Александър Евтимов – клубен шампион за 2015 година. Голфърите играха формат two-ball better ball, с главно грос класиране и награда за победителите в нетно класиране.

15-годишният Раяй Стайков, който е част от българския национален отбор по голф, заедно с брат си – 12-годишния Денис Стайков, завършиха със значителна преднина пред останалите участници, в това число и отбора на Президента. В грос класирането, те завършиха първи с резултат от 69 удара. На второ място се наредиха Владимир Михайлов и Димитър Савов, който също е част от националния отбор по голф на България. Те завършиха с отборен резултат от 76 удара. Третото място бе спечелено от македонския отбор на Илия Остойчич и Игор Стоименов, с отборен резултат от 78 удара.

С надпреварата за Президентската купа приключи турнирният сезон за Пирин Голф и Кънтри Клуб за 2015 година, но игрището остава отворено за игра и през зимата, за всеки един, който има желание да се наслади на игра на голф или просто да потренира на отворения целогодишно Драйвинг рейндж.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене