ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ

зодии

ОВЕН
В петък Овните имат важни професионални ангажименти. Ще бъдете доста натоварени психически и не е изключено да допуснете съвсем неусетно грешки. Това ще затрудни до голяма степен действията ви. Успокойте се и работете по нормалния начин за вас. Отдайте се на емоциите!

ТЕЛЕЦ
Петък е благоприятен ден за вас. У мнозина надделява спокойствието, което днес се определя от успешните взаимоотношения и новите възможности за придобивки. Контактите ви ще протекат ползотворно и на високо ниво. Възможни са известни противоречия в бизнеса.

БЛИЗНАЦИ
Творческите възможности на Близнаците са изразителни в петък. В много случаи те ще бъдат причина за финансови печалби или за уреждане на някакви лични въпроси. Денят е много важен за реализиране на контакти, редно е да се активизирате в това отношение.

РАК
Вашият начин на работа не се нуждае само от решителни действия, но се явява необходимостта и от анализ във връзка с някои отминали ангажименти. Така ще имате възможност да направите обзорен план на онова, което предстои, за да постигнете желания успех.

ЛЪВ
Липсата на активност ще пречи на много Лъвове днес. Най-вероятно тя е предизвикана от голямата преумора през седмицата, но денят е позитивен за вас и е хубаво да напрегнете усилията си. Възможни са успехи във всички сфери на деловия, личния или домашния живот.

ДЕВА
Пренебрегвате някои важни изисквания и в стремежа си да извършите повече дейност допускате нежелани грешки. Това ще лиши мнозина от печалба. Ако проявите нормалния си начин на работа, ще предотвратите някои промени, които объркват делата ви.

ВЕЗНИ
От гледна точка на социални възможности и професионална дейност петък е доста добър. С позитивизъм се характеризират финансите и мнозина могат да разчитат на печалби. Проблемите са свързани с интимните взаимооношения. Възникват противоречия и много често взаимни обвинения.
Днес вашата действеност в делови план се увенчава с поредния успех, той се отнася за задачите през деня. Извън професионалните ви ангажименти е добре да наблегнете на взаимоотношенията с близките си, които в момента са доста обтегнати. Бъдете по-отстъпчиви спрямо тях.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците са с намалени физически сили в петък и ще предпочетат да насочат вниманието си към контактите и приятелските срещи. Това ще накара някои от тях да работят с намалено внимание и да гледат повърхностно на нещата. Това е грешка и не бива да я допускате. Бъдете предпазливи!

КОЗИРОГ
Здравето ви е добро в петък, денят ще донесе за повечето от вас делови успехи. Те се отнасят не само до професионалния живот, но и до бизнеса. Възможни са и финансови придобивки. Насочете вниманието си към договориране, успешният резултат е сигурен.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще имат спокоен ден, без много напрежение. Служебните успехи са налице, както и възможността да завършите в цялостен вид някаква отдавна започната работа. Денят се характеризира с новини за мнозина, които в повечето случаи касаят професионалните ангажименти.

РИБИ
Намалената концентрация се оказва твърде неподходящ начин за позитивни действия. Проявяващите по-голяма активност ще имат успехи в действията си. Най-добре застъпени са контактите, които създават положителни възможности за вашата бъдеща делова дейност.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене