Преглед на местния печат

„Вяра”

Показен арест! Щракнаха белезниците на общинаря Димитър Минчев с 3000 лв. подкуп в Петрич

Строителният техник Димитър Минчев от Петрич бе показно арестуван с 3000 лв. подкуп насред общината. Акцията хвърли в шок и ужас петричани и общинските служители. Минчев бе спипан с белязани пари вчера на обяд на паркинга пред комплекс „Авалон”. Той е част от екипа на главния архитект в южния град и актосъставител в ресор „Незаконно строителство в общинска администрация“.

40-годишният Борислав Борисов пострада след удар с пазарджишки голф край Дупница

43-годишният Симеон Петков от Пазарджик удари 40-годишния дупничанин Борислав Борисов при опит да направи обратен завой на Е-79 край бензионстанция ОМВ в Дупница вчера следобед.

32-годишният Тодор Несторов от Сапарева баня си сряза вените след луд скандал за имот с майка си

32-годишният кукловод Тодор Несторов от Сапарева баня преряза вените на лявата си ръка след луд скандал с майка си. Животът му е в опасност, тъй като мъжът е загубил много кръв, закаран е в „Пирогов”. Несторов освен това е бил пиян и се е държал безобразно с лекарите от спешното в Дупница. Той е буйствал и е налитал на бой.

Заклетият пътешественик Валентин Дрехарски от Перник обиколи Средна Азия за 52 дни, обеща дъщеря си на хирург в Киргизстан след 14 шева на ръката 

Заклетият пътешественик Валентин Дрехарски от Перник наскоро се завърна от поредното си приключние в Средна Азия. 52 дни той обикаля из Южна и Източна Украйна, Азербайджан, Киргизстан. Уникалното при Валентин е, че той пътува с автомобила си и е бил почти във всяка едн точка от земното кълбо.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене