Публично състезание на обществена пръчка „Реконструкция на читалище „Яне Сандански-1928г. обяви община Хаджидимово

Съгласно условията на програма за сътрудничество „ Interreg V-A Greece-Bulgaria 2014-2020“,общинската администрация в Хаджидимово обяви публично състезание на обществена пръчка „Реконструкция на читалище „Яне Сандански-1928г.

Проектът предвижда осигуряванене на достъпна среда до всички помещения на сградата като  на западната фасада ще се изгражда подход за хора в неравностойно положение до кота +/-0,00.

За да се осигури безпрепядственото движение на количка по етажите ,проекта предвижда  да се закупи подвижна платформа на ток, която да преодолява стълбите между различните нива на сградата. Предвидена е нова тоалетна за хора в неравностойно положение на кота -0,71. В театралния салон са осигурени  също 6 места за хора в инвалидни колички на първия ред.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 534 500,00 € изчислена в български лева  на  1 045 391,14  с  ДДС или 871 159,28 без ДДС.

Срок за изпълнение на поръчката е  18 месеца считано от дата на подписване на договора за строителство, но не по късно от 31.12.2023г.

Участник в процедура за възлагане на обществената поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, както и всяко друго образувание, което има право да изпълнява строителство съгласно законодателството на държавата, в която то е установено.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене