„Бела“ без двама титуляри в Перник

„Беласица“ ще опита да затвърди доброто си представяне на „Стадиона на мира“ в Перник, където точно преди година мачът между утрешните съперници завърши 2:2, а чуковете откраднаха победата на бяло-червените с гол на Виктор Софрониев в 92-та минута. Гостите са без трайно контузения си голмайстор Владимир Кабранов, аут е и титулярният десен бек Иван Танчев, който излежа санкцията си заради натрупани жълти картони, но болката в глезена продължава да го държи далеч от терена. След като пропусна цялата есен, занимания с топка започна Кирил Иванов, но едва ли ще попадне в групата.

„В последните мачове заиграхме по-добре и се надявам тази тенденция да е устойчива. Отиваме в Перник да се представим на добро ниво и да победим“, заяви в прав текст желанието си старшията на „Бела“ Васил Чергов.

„Миньор“ се завръща у дома след изтърпяна санкция лишаване от домакинство, но наставникът Петър Анестиев няма да разчита на сина на местната легенда Славчо Павлов – Томислав, и Димитър Пантелеев, които са наказани.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене