Преглед на местния печат

В. „Вяра“

Мащабна акция в Дупница: Полицаи отново арестуваха за наркотици внуците на комунист №1 на Дупница, покойния Кизимо – Божидар и Найден, тарашиха дома им

Широкообхватна полицейска акция се вихри две нощи в Дупница. Обискирани са редица домове и заведения. Снощи в дома на многодетното учителско семейство Райна и Богдан Георгиеви нахлуха полицаи. Действията на униформените били планирани. Двамата от четиримата синове на Георгиеви са арестувани – Божидар и Найден. Те са абонирани за ареста, тъй като перманентно са задържани за притежание и разпространение на наркотици.

Благоевградчанинът Пламен Илиев – Джудиста осъден на 1 г. затвор в Унгария за източване на кредитни карти

Благоевградчанинът Пламен Илиев – Джудиста, който преди месеци бе арестуван в Унгария за източване на кредитни карти, получи присъда от една година лишаване от свобода. Присъдата изтича в началото на февруари 2016 г., тъй като се признава престоят му в ареста, докато вървеше делото срещу него.

Продават СПА центъра на Галчеви в Благоевград за 1 628 951 лева, цената му се сгромоляса с 654 000 лв.

Луксозният спа комплекс „Хармония“ в Благоевград, собственост на фамилията Галчеви, отново бе сложен на тезгяха от частен съдия-изпълнител заради дългове. Наддаването ще започне от 1 628 951 лева, като спадът от предишния предния търг е с 654 003 лв. СПА центърът бе един от първите в областния център, под централния площад и дълго време минаваше за елитно заведение.

24 фирми с мерак да санират 11 блока в Благоевград, 12 отстранени заради нередовни документи, сред тях и популярният бизнесмен Петър Байкушев

Отвориха ценовите предложения за саниране на 11 блока в Благоевград. Комисия с председател главния юрист на община Благоевград Антония Методиева разгледа постъпилите оферти за извършване на строително-монтажните работи. До отваряне на ценовите предложения бяха допуснати половината от 24-те фирми, подали документи. 12 от кандидатствалите по поръчката бяха отстранени, защото не отговарят на условията на възложителя.

Братя Галеви живеят като шейхове в Абу Даби 

Дупнишките мафиоти – бегълци от закона, Пламен Галев и Ангел Христов към днешна дата живеят в Абу Даби – най-големия от седемте града в Обединените арабски емирства, сочат оперативни данни. Дупнишките мафиоти са взели извънредни мерки за сигурността си, пише „Уикенд“. Под къщата им се намирал бункер. Укрепеното място дава свръхзащита, включително и от бомбени нападения.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене