Преглед на местния печат

„Вяра“

Общинският съветник Спас Кордев се закле с присъда в Самоков, измамил руснак с апартамент за 132 000 евро

Спас Кордев от Самоков ще се разпъва между затворническата килия и Общинския съвет в следващите 4 години. Спас положи клетва да служи за благото на самоковци, а наскоро получи осъдителна присъда за измама. Хората са шокирани, че човек, който е мамил и на всичко отгоре е осъден, се е промъкнал между местните законотворци.

Осъдиха условно 41-годишна продавачка, принуждавала 4 жени да правят секс за пари в Гоце Делчев, снимала и порноклипове

41-годишна сводница брои 10 бона глоба, принуждавала 4 жени да проституират в хотели, вили и апартаменти в Гоцеделчевско. Районен съд – Гоце Делчев осъди столичната мадам на 3 години условно. Тя сключи споразумение с Районната прокуратура за това, че е склонявала чрез заплахи и обещание за парични облаги четири жени от Неврокопско да предлагат сексуслуги на територията на Гоце Делчев, Огняново, Сандански, София, южната ни съседка Гърция и други.

Благоевградчани удариха 100 подписа за 2 часа в подкрепа на Слави Трифонов да стопи депутатите наполовина, Катя Стойнева: Писна ми от алчни политици

Над 100 души само за 2 часа положиха подписите си в подкрепа на инициативата на Слави Трифонов за провеждане на референдум за промяна на политическата система в България. В Благоевград  подписката бе организирана от Здравко Петров, координатор на Гражданско движение ДНЕС. „Отдавна следим изявите на Слави Трифонов, видяхме, че в негово лице имаме един съмишленик и искаме да помогнем, за да променим статуквото”, категоричен бе   Здравко Петров.

Адв. Марин Марковски пое защитата на магистралния убиец Ембака в Благоевград: Ще го браня със сърце, роднината на жертвата Методи Бачев: Искам справедлива присъда 

Популярният адвокат Марин Марковски взе под крилото си убиеца от АМ „Струма” Емил Първанов – Ембака, стана ясно вчера. „Ще го защитавам от сърце“, това бяха първите думи на адв. Марин Марковски в изказване пред журналисти, в което той уточни, че поема защитата на издирвания почти пет месеца Емил Първанов–Ембака, убил работника от фирма „Агромах” Николай Чивиев на магистрала „Струма“, като го замерил с камък.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене