Осъдиха условно 41-годишна продавачка, принуждавала 4 жени да правят секс за пари в Гоце Делчев, снимала и порноклипове

Сводницата брои 10 бона глоба – скубала една от жертвите си – Юлия, друга пращала да проституира в къщата на Балабанов

41-годишна сводница брои 10 бона глоба, принуждавала 4 жени да проституират в хотели, вили и апартаменти в Гоцеделчевско. Районен съд – Гоце Делчев осъди столичната мадам на 3 години условно. Тя сключи споразумение с Районната прокуратура за това, че е склонявала чрез заплахи и обещание за парични облаги четири жени от Неврокопско да предлагат сексуслуги на територията на Гоце Делчев, Огняново, Сандански, София, южната ни съседка Гърция и други. Софиянката Е.П. е неосъждана, със средно образование, разведена и работи като продавач-консултант. В Гоце Делчев е наемала апартаменти, откъдето с таксита и нает от нея шофьор е извозвала жертвите си да проституират на съответни адреси. В съда обвиняемата призна, че е подлагала Юлия А.Г. на сексуална експлоатация. Тя обещала на Юлия работа като преводачка от гръцки език в Гоце Делчев. Същия ден я транспортирала с лек автомобил „Опел”, управляван от К.С.Ш. от село С., Благоевградско, до Гоце Делчев с цел разврат.

Чрез използване на принуда – отправяне на закани за бой, скубане и убиване, закарала Юлия с таксиметров автомобил, управляван от неустановен таксиметров шофьор, от апартамента, находящ се в района на търговски център МОЛ в град Гоце Делчев до хотел „В“ в същия град, за да обслужи сексуално клиенти. Софиянката принудила Юлия да извършва сексуални услуги в хотел „Б“ край Гоце Делчев, както и на различни места в община Хаджидимово. През този период сводницата пращала Юлия да заработва и на кръстовището, известно като „П.к.“ в града.

Районен съд – Гоце Делчев обвини сводницата, че чрез обещаване на пари е използвала още една жена – М.С.С., за развратни действия. Жрицата обслужвала клиенти и в различни хотели и апартаменти в Мелник и Сандански. Според показанията на свидетелката сводницата Е.П закарала жената лично с лек автомобил „Опел” в Гоце Делчев, в апартамент, находящ се в близост до заведението „В“ в града, за да обслужва както български, така и гръцки, предимно възрастни, клиенти. 41-годишната сводница признала пред съда, че същата жена заработвола за нея чрез проституция и в обект, известен като „къщата на Б. Балабанов“ в Гоце Делчев. Мадам пращала и момичета в Гърция почти ежедневно. Тя принудила и Л.М.П. да продава тялото си за пари, които прибирала до стотинка.

Така през лятото на 2011 год. в София, в апартамент в кв. „Надежда“, сводницата заснела видеоклипове с Л.П., в които тя прави секс с двама мъже, и използвала закани, че ще покаже тези видеоклипове на съпруга й. Така Л.М.П. заминала за Гоце Делев, за да обслужва клиенти. Жената заработвала пари за Е.П. в продължение на една година в същите квартири, използвани от гореспоменатите други жени, склонявани от софиянката Е.П.П. да проституират. Л.М.П. ходила при клиенти в хотели в Гоце Делчев, Огняново, Хаджидимово и Сатовча и в различни вили в местността Попови ливади. В лапите на столичната сводница попаднала и непълнолетната Т.А.М от Гоце Делчев. Същата за периода от 01.04.2012 г. до 30.04 2012 год. била предлагана от сводницата Е.П. да проституира и във всички възможни хотели и вили на територията на Гоце Делчев и община Гърмен. Невръстната проститутка заработвала пари за софиянката и в хотел „Х“ в Гоце Делчев, във вила „Р” в Огняново, както и в хотел „Д“, намиращ се също на територията на Огняново.

viaranews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене