М. Миков пристига спешно в Благоевград заради скандалите в БСП: Хората на Вл. Пандев искат сваляне на политическото доверие от М. Богдански, Ем. Костадинов и Ю. Гошев

Лидерът на БСП Михаил Миков пристига спешно в Благоевград за среща с актива на столетницата, той е бил бесен от случващото се за пореден път в партията на територията на областния център. За първи път Миков не призовава враждуващите страни една след друга, а е изискал всички да се съберат, за да ги чуе.

Както съобщихме, грандиозен скандал предизвика фактът, че кандидатът им за кмет Милан Богдански не гласува за съпартийката си Гергана Янчева, издигната от БСП за ОБС председател. Пандев вдигна невиждан скандал по темата, обвинявайки Богдански, че е предател, който е забил нож в гърба на свой човек. Общинският лидер е категоричен, че е въпрос на морал и чест след тези действия Богдански да напусне общинския съвет незабавно.

„Свикваме пленум, на който ще поискаме снемане на политическото доверие от Богдански, Емил Костадинов и Юлиян Гошев, видя се докъде докараха партията, тръгнали сме на война, няма да оставим нещата така, все пак достатъчно се изложихме, за да продължаваме да търпим Юда в редиците ни“, каза днес д-р Владимир Пандев, който е категоричен, че БСП се нуждае от кардинална реформа. „Няма какво да губим, ударихме дъното, повече не може да продължаваме така. С нетърпение очаквам г-н Миков, няма да спестя нищо този път и се надявам на подкрепа от хората, които милеят за партията“, каза още Пандев.

Пълна драма е в БСП, лагери, интриги, предатели, продажници и всичко накуп. Скандали от началото на годината до момента. Катастрофални резултати на два избора, самоунищожиха се в БСП Благоевград, „мъдро“ наставлявани от хора, които отдавна трябваше да са извън политическата сцена в областния център. Ще видим какво ще направи Миков в Благоевград и дали наистина ще бъде свалено политическото доверие от червените първенци, или жертвата ще е Пандев и групата около него.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене