Страхотно шоу на голямото дерби в „Бундеслигата“ между „Граничар“ Копривлен и „Места“ Хаджидимово, завършил при резултат 1:1 (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Страхотно шоу се разигра в голямото дерби на А окръжна група между отборите на Копривлен и Хаджидимово. Местната публика от село Копривлен бе организирала невероятна хореография, с която мачът доби истинският смисъл на думата ДЕРБИ. За изненада на нашата медия, която присъстваше на мача, феновете на „Граничар“, освен че подкрепяха върло съселяните си, скандираха и името „Топ Преса“. Двубоят завърши при резултат 1:1, като гостите първи стигнаха до гол, след прекрасно изпълнение на пряк свободен удар от левият защитник, Шинкалов. Минутка по късно, Иван Безев от „Граничар“ бе съборен в наказателното поле и главния съдия от Благоевград посочи бялата точка. От там, Димитър Крондев бе безпощаден и изравни резултата. Мачът се довърши на високи обороти, но така и не се стигна до победен гол, за който и да е от двата отбора.

Ето какво заяви след мача защитникът на „Граничар“ Копривлен, Иван Уручев:

uru`chew

Иван Уручев

„Много се радвам, че се върнах на терена след 4 месечно отсъствие. Това за мен бе сбъдната мечта да се изправя срещу вечния враг на Копривлен, Места Хаджидимово. Не съм доволен обаче от играта ни, която трябваше да е по – остра. Можеше да решим мача още в началото, но днес Бог бе решил да няма победител. Специални благодарности към нашата публика, която бе невероятна и най – вече към нашия старши – треньор, Георги Самаров.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене