Преглед на местния печат

„Вяра“

Война в кафе „Театъра”: Политиката скара приятелите съдружници Славчо Павлов и Йонко Гергов, акостираха на двата фронта в новия ОбС – Дупница

Приятелите съдружници Славчо Павлов и Йонко Гергов, които стопанисват общинското кафе „Театъра” в центъра на Дупница, се скараха, съобщиха източници на вестник „Вяра” от обкръжението на бизнесмените. Двамата вече са общински съветници. Йонко Гергов, известен като адвоката на Братя Галеви, който не успя да ги избави от присъда, е съветник втори мандат. Доскорошният му приятел Славчо Павлов ще се закълне за първи път в служба на народа в петък.

 

Пернишки букмейкър: Губернаторът на Перник Ирена Соколова сяда в стола на Вяра Церовска, Вихрен Матев се хвана на бас, че Караилиев пак ще бъде зам.-кмет

Областният управител на Перник Ирена Соколова става депутат, тя взема мястото на новия кмет на общината д-р Вяра Церовска. Ирена Соколова е бивш депутат от ПП ГЕРБ от 41-вото и 42-рото народно събрание и официално встъпва в длъжност следващата седмица.

 

Спрягат банкера Борислав Коларов за зам.-кмет по финансите на Петрич, а Рилка Филипова – за юрист на общината

Борислав Коларов – банкер по професия и бивш общински съветник от квотата на БСП, е най-коментираното име за зам.-кмет на Петрич. 4 дни след като кандидатът на ГЕРБ в Петрич Димитър Бръчков спечели изборите за кмет на южната община, слухове за нови назначения в общинската администрация тръгнаха с пълна сила из града.

 

Отец Паликарски гони с маркуч проститутките от черковния двор в Дупница: Правят групов секс за доза лепило, не ги е срам

Проститутките и наркоманите в черковния двор на катедралния храм „Св. Георги Победоносец” в Дпница, за които „Вяра” многократно пише, за пореден път възмутиха дупничани до дъното на душата. Архиерейският наместник отец Георги Паликарски се оплака в национален ефир от безобразията, които проститутките вършат пред черквата, а ромите не се посвениха да го нарекат „боклук”.

 

Лидерът на „Атака” в Перник Румен Ваташки брани имунитета на Волен с гладна стачка 

Неуспелият кандидат-кмет от „Атака” Румен Ваташки, който едва успя да вземе 3% доверие и единствен от партията успя да влезе в новия ОбС, обяви, че готви гладна стачка в защита на лидера си Волен Сидеров. Според Ваташки Сидеров е станал жертва на безобразно физическо насилие по време на сблъсъка в НАТФИЗ на 25 октомври, когато пострада и майката на сина му Деница Гаджева, както и детето, което толкова дълго чака. «Ако имунитетът на Сидеров бъде свален, пepнишката cтpyктypa нa „Aтaкa“ е готова да обяви гладна стачка”, заяви лидерът на областното ръководство на партията проф. Румен Ваташки.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене