Антон Коларов: „Малко да ви налея акъл в главите“

 Какво значи една мечта? Има ли такова нещо, като реализация на нашата меч­та? Може ли да се превърне в реалност?

 Ами, ако ви кажа, че най-съкровената ви меч­та може да се сбъдне още ей сега? Хаха, добре де, не точно сега, но.. Разбрахте ме. Хора и тази рубрика ви изглежда някаква „надъхва­ция“ и сигурно си казвате, Тонии, пак се опитваш да си позитивен! Не. Този път е различно.

 Какво правите по въпроса с мечтите ви? Свършихте ли нещо полезно днес? Изхвър­лихте ли боклука? Окей, да кажем, че да вдигнете троха­та, която туко що ви падна от закуската, вие, гладни тари­кати такива, ще осъществи най-голямата ви мечта, цел, каквото и да е! Смятате ли, че от вдигането на трохата зависи вашето бъдеще? Да и още как!

 Вижте сега, трохата е вашата цел, задача, която трябва да свършите днес, за да сте успешни после или утре. Не вдигнете ли троха­та, не свършите ли задачата, не постигнете ли целта си, ще стане мръсно. Разбирате ли на къде тичам? Директно към дълбините на неуспе­ха. Хора, няма значение, че живеем в малък град. Няма значение, че не сме разви­ти, не сме развити, защото не искаме да се развием. По-точно вие не искате да се развиете, аз искам и го пра­вя! Огледайте се! Вижте ни нас, младите! Вече ви пока­зах толкова много хора, кои­то постигат мечти и имам да ви покажа още много и то от цяла България!

 Погледнете Никола и Ма­риам! Срам ли ги е да ги снимам в магазин Рай? Не, разбира се! Защото го ис­кат, защото искат, както аз да успея с хубава снимка, така и те да направят нещо удивително! Това е жажда за успех! Обгърнете я, помири­шете я, оближете я, сграбче­те я, защото е ваша! Ваша е! Да, ваша е!

Антон Коларов

Вестник “ ТОП ПРЕСА „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене