ХОРОСКОП ЗА 1 НОЕМВРИ

ОВЕН
Време е да превъзмогнете препятствията и да разрушите илюзиите, негативността и смело да стъпите на пътя, който ще ви изведе към нов живот. Нарастване на силите и възможностите ви отбелязва неделя, а правото да се възползвате от тях е само ваше. Сега можете да се избавите от някого, който ви гнети на работното място, и да постигнете победа в деловия си живот.

ТЕЛЕЦ
Не бива да се отказвате от намеренията си, нито да се бавите по някакъв повод при осъществяването им. Неделя създава условия за успешна дейност, свързани с придобивки. В известна степен сте раздвоени и се колебаете за решителни действия. Отношенията с колеги могат да се развият неблагоприятно, но не отстъпвайте – ще спечелите.

БЛИЗНАЦИ
Недостатъчно гъвкави, нервни и превъзбудени сте сега, а това води до прибързани и необмислени решения. Не сте лишени от делови способности и можете да се справите с всяка възникнала ситуация, но е необходимо да се въздържате от емоционални реакции в деловите контакти. Положителна е позицията в работата, вашите желания ще бъдат подкрепени.

РАК
Раци, постарайте се да внесете ред в мисли, действия и емоции. Денят на мнозина ще донесе успех, но трябва да се ръководите от хладния разум. Само така можете да очаквате желаната от вас промяна в кариерата. Денят носи големи възможности за спечелването на съдебни дела. При срещите си днес ще се наложи да се въоръжите с търпение за тяхното осъществяване.

ЛЪВ
Неделя е добър ден за регулиране на отношенията с вашите партньори или на работното място. Лъвовете ще имат успехи в деловите занимания и контактите, при осъществяване на договори или нови идеи. Неделя има негативно влияние върху финансите. Тези, на които сега ще им се наложи да подписват договори, трябва да стоят на категорични позиции.

ДЕВА
За Девите неделя е с особено значение, мнозина под напора на събитията са принудени да пристъпят към реформи в деловия си живот. За това условия има, но трябва много обмислено да постъпвате и да бъдете доста търпеливи, тъй като една грешка ще доведе до усложнения. Трябва да изясните отношенията със съдружниците си.

ВЕЗНИ
Везните не са застраховани от прибързани действия, които ще ги лишат от възможността за добри постижения. В повечето случаи такива стъпки ще бъдат плод на недостатъчно оценяване на обстановката и опитите ви за налагане на своята воля. Бъдете по-толерантни, за да избегнете подобни грешки, от които биха се възползвали ваши врагове.

СКОРПИОН
Важен е този ден за Скорпионите, става въпрос за деловия ви живот. Предстои ви промяна на работното място, условията за която не са назрели при всички. За някои тя е категорична и означава по-добро място от сегашното /смяна на работа или допълнителен ангажимент/. Необходимо е да се съобразите с възможностите в момента, без да проявявате своеволия.

СТРЕЛЕЦ
Положителната промяна във вашия живот навлиза с бързи темпове и неделя е от показателните дни в това отношение. Все още присъстват и някои неблагоприятни тенденции в деловата сфера. Каузата, към която се стремите, изглежда ненужна. Засилете контактите в обществото и с приятелите, това е успешен ход сега.

КОЗИРОГ
Твърде находчиви и ловки ще бъдат някои от Козирог в неделя, но това далеч не се отнася към всички от знака. Онези, които са решили сега да хвърлят усилията си във финансовата сфера, ще бъдат разочаровани от несполуката, при някои тя граничи със загубата. Бъдете внимателни към партньора в семейството, отношенията могат да се развият негативно.

ВОДОЛЕЙ
Промяната в схващанията ви във връзка с професионалната атмосфера няма да има практическо развитие. Засилено е усещането ви за нещо ново, което приближава постепенно и ще се превърне в основа на растеж. От тази тенденция не се изключва емоционалният ви живот. Сега нямате успех в юридически спорове. Отложете решаването на съдебни спорове.

РИБИ
Вашите добри възможности днес са свързани с професията, приятелските и съдружническите контакти. Денят ще донесе загуби за онези от вас, които извършват неконвенционални сделки или не се отнесат с необходимо внимание към дейността на партньори. При някои Риби е възможно осъществяване на нова идея, ако сега потърсите помощта на приятели.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене