Проблеми в състава на Пирин преди мача с Литекс

ОФК Пирин има контузени и наказани състезатели преди срещата с Литекс утре, откъдето идват и притесненията на старши треньора на орлетата Наджи Шенсой. На днешната пресконференция преди двубоя в петък, специалистът изказа опасение от липсата на хетерогенност в състава, но и убеждението, че пиринци са способни да изненадат съперника.

”Трудна ситуация бе още от началото, когато дойдох в отбора преди седмици, но сега става и по-сложна с натрупването на картони и контузии. Това обаче са нормални неща и трябва да се справим със задачата, а тя е да трупаме точки”, обясни Шенсой.

”В Пловдив имахме много ситуации да отбележим, владеехме топката повече, но за това в този спорт точки не дават. Трябва да почнем да реализираме”, заяви специалистът.

Пиринци влизат в сериозна серия от мачове, като утре домакинстват на Литекс, следва гостуване на Лудогорец, а после в Благоевград идва Левски.

”Литекс не е непреодолим съперник, което се видя в отминалия им двубой с Локомотив Пловдив. Мисля, че всички почитатели на футбола видяха една чиста дузпа за пловдивчани, която не бе отсъдена. Те имат своите слабости и силни страни и работим в тази насока да се възползваме и неутрализираме”, заключи Шенсой.

Двубоят е утре, с начален час 17:30, като цената на билета е 5 лв. Касите на ст. „Христо Ботев“ ще работят от 14:00 часа.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене