28 тона грозде бръкнаха дълбоко в джоба на бащата на Коце Маца, Страхил Иванов

Бащата на Коце Маце „изгоря” с 28 тона предадено първокачествено грозде на винпром „Страчево„. Възрастният мъж, днес бе ищец в съдебното заседание, разглеждано в районен съд – Петрич.

Страхил Костадинов Иванов съди винпрома за доставката на голямото количество от грозде, което не му е заплатено в срок от собственичката Любомира Ташева. Коце Маца – Костадин Хаджииванов, който нашумя с аферите си с черното тото е единствен в хаджия в рода си след посещението си на Божи гроб. Баща му, както и съпругата му носят фамилното си име Иванови, се разбра в съдебния процес.

Ищецът има основателната претенция към винпром „Страчево. Същият винпром от години е обект на поредица съдебни дела. Предишната му собственичка – Мария Ташева бе призната за виновна многократно от петричкия съд, че пласира незаконно продукцията си без бандеролен знак в насипно състояние в пласмасови туби. Винпромът се води сега на името на дъщерята на Ташева и продължава да извършва дейност и да работи въпреки серията съдебни дела.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене