Сдружение „Съвремие“ организира четиридневен обучителен курс, в рамките на проект DIAS-NET: «Интегрирана система за подобряване на стратегическото и оперативно планиране на политиката на туризма

319-image_10

Сдружение „Съвремие“ организира четиридневен ОБУЧИТЕЛЕН КУРС, в рамките на проект DIAS-NET: «Интегрирана система за подобряване на стратегическото и оперативно планиране на политиката на туризма. Създаване на модерни структури и инструменти за информация и предоставяне на по-добри услуги за туристите».

Няма такса за участие в обучението.

Първият обучителен модул ще се проведе на 24-ти февруари 2014г. от 11:00 в хотел „Свети Никола”, конферентна зала, гр.Сандански, тема: “Маркетинг в туризма и начини за максимално използване на новите информационни и комуникационни технологии.”

Следващите 3 обучителни модула ще бъдат проведени през м.март 2014.

Лектор на обучението ще бъде: доц. д-р Мария Станкова, преподавател в Катедра „Туризъм”, Югозападен университет „Неофит Рилски”, Благоевград.

При проявен интерес от Ваша страна, заявете желанието си за участие на тел:

00359 879244464 или e-mail: savremie@yahoo.com , не по – късно от 22-ви февруари 2014 г.

Проект DIASNET се осъществява с финансовата подкрепа на Програма за европейско териториално сътрудничество „Гърция-България 2007-2013”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от националните фондове на страните участващи в програмата „Гърция – България 2007-2013”.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене