СКАНДАЛНО ВИДЕО! ДПС ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ : Етническата толерантност в Гоце Делчев е пред изпитание

DSCN2077-1024x768„Етническата толерантност в нашия район отново е изправена пред изпитание дни преди местните избори. Безсилни да спечелят доверието на хората с конкретни предложения и управленска програма, представители на определени партии отново смятат да заложат на манипулациите“, се казва в специална декларация на общинското ръководство на ДПС в Гоце Делчев. Оттам твърдят, че определени партийни активисти използвали платени провокатори, правили тайни записи и скалъпени монтажи, за да манипулират общественото мнение и да насаждат напрежение.

„Разпространяват се неверни твърдени по адрес на ДПС за някакви задкулисни договорки, рзмятат се скандално и манипулативно монтирани клипове, чрез които се цели единствено противопоставянето на хората в нашия район“, допълват от партията.

Общинското ръководство на ДПС призова жителите на общината да не се поддават на провокациите на „новоизлюпени политици“, както и на манипулациите на партия, която с „непочтени номера се опитва да създава нетърпимост между мюсюлмани и християни“. „Изборите са важни, но спечелването им не бива да става на всяка цена! Защото понякога цената може да е твърде висока и да се заплаща от всички!“, са казва в декларацията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене