Георги Андонов: Докога ще използвате мюсюлманското население за личните си интереси?

Уважаеми жители на Гоце Делчев,

За пореден път ставаме свидетели на престъпния и задкулисен начин, по който преди избори се договаря бъдещето на Гоце Делчев. За пореден път виждаме как на тъмно Ведат Хюсеин, областният председател на ДПС, и БСП решиха как ще се „развива“ общината занапред.

С тревога изгледах всички изказвания на представители на ДПС в Буково и Лъжница, които без свян заявяват, че „ден след изборите започва рязане на глави“. С безпокойство проследих как призовават вече наплашените хора да гласуват за Владимир Москов, защото „с четири съветника на ДПС и шестте на БСП председателят на Общинския съвет ще бъде от ДПС“ (цитирам точно г-н Ведат Хюсеин по време на митинга в Буково). Защото „този модел е работещ“, защото „работи с нас“, както казва друг представител на ДПС.

Г-н Владимир Москов отказа да отовори открито на въпросите, които вие, жителите на община Гоце Делчев, му поставихте, но стана ясно каква беше сделката, която сключиха на тъмно в офиса на ДПС.

Каква е цената, която ще платят моите съграждани, г-н Москов? Какво обещахте на Ведат Хюсеин в замяна на гласовете на българските мюсюлмани? Само председателското място в Общинския съвет ли обещахте?

Затова ли не посмяхте да излезете на дебат – защото Ви е страх, че няма да избягате от неудобните въпроси, които Ви се спестяват по време на срещите с удобните за Вас хора?

Срам ме е от „лидери“, които за пореден път използват страха на мюсюлманското население, за да задоволят своите политически интереси, за да задържат за още четири години желязната хватка между ДПС в Гоце Делчев и БСП.

Срам ме е от „лидери“, които с цената на манипулации и клевети всяват страх само и само за да запазят 20-годишното статукво, което работи в тяхна полза.

Срам ме е от безхарактерния кмет на Гоце Делчев, който в продължение на 20 години служи като параван на ДПС и прикрива нечисти сделки и манипулации!

Уважаеми съграждани,

Не така трябва да се решава вашето бъдеще, бъдещето на децата ви. Гоце Делчев ще върви напред само тогава, когато политика започне да се води чрез открит диалог, а не както досега със задкулисни договорки.

Скъпи съграждани, приятели,

Колко още ще търпим съдбата ни да се управлява от Ведат Хюсеин и безхарактерния ни, „успешен кмет“? Колко още ще гледаме как градът ни се подарява на субекти, свързани с този престъпен тандем?

Гласувайте в неделя! Гласувайте за промяната! Не трябва да изпускаме момента!

С уважение,

Георги Андонов,
кандидат за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене