ХОРОСКОП – 22 октомври 2015 година

Овен

Обърнете внимание на новина, хвърля нова светлина. Ще сте наясно както със ситуацията, така и с тенденциите на нейното развитие. За някои най-важни са бизнес делата. В любовта сте в плен на заблуди.

Телец

За осъществяването на плановете ви е необходимо още време. Само се пазете от ненужен песимизъм. Застоят е временен и скоро ще може да прокарате своите идеи. Става дума за бъдещето на нещо важно.

Близнаци

Бъдете реалисти. Още веднъж проверете своите намерения и разчети. Така ще уточните, а нищо чудно и да смените стратегията. Днешните новини внасят промени в плановете ви. В любовта емоциите са смесени.

Рак

Не бързайте, особено ако не сте уверени в правилността на начинанията си. Постарайте се да подходите към нещата трезво и без предубеждение. Днешните събития са противоречиви, гответе резервен вариант.

Лъв

Поставили сте си високи цели, но сами знаете, до осъществяването им е нужно още време. Дообработвайте своя план и изчакайте подходяща възможност, която ще ви развърже ръцете. За някои стартират домашни промени.

Дева

Откриват се възможности за нещо ново. Дали предимство имат лични дела, или делови начинания, е въпрос на избор. И в двата случая моментът не е за изпускане. Обградени сте с хора, съпричастни към идеите ви.

Везни

Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Разпределете добре времето си и действайте. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Става дума за работата. Тревогите са с човека до вас.

Скорпион

Намислили сте нещо, планът ви е доста амбициозен, но за осъществяването му е необходимо още време. Запасете се с търпение и не бързайте. В интимния живот емоциите са смесени. За някои пътуване е най-важно.

Стрелец

Внимавайте да не се заблудите заради необмислени планове или да станете жертва на илюзии. По-добре наблегнете на рутината и не се захващайте с неузрели проекти. Деликатни са нещата и в любовта. Домашни тревоги.

Козирог

Очаквайте проясняване на ситуацията. Нещо, благодарение на което ви се разкрива истинският смисъл на случващото се. За някои стартират промени вкъщи, други се стягат за път. Оживление има и в интимния живот.

Водолей

Направете решаващата крачка, която да ви доближи до целта, до осъществяването на важно за вас начинание. Става дума за работата. За някои тема номер едно е пътуване. Други са изправени пред домашни проблеми.

Риби

Можете да направите голяма крачка напред. И за личните, и за професионалните намерения имате зелена светлина. Всичко е във ваши ръце, така че ще постигнете своето. Късметът е с вас и в любовта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене