Хроскоп за 3 декември

зодии

ОВЕН
Позовавайки се на интелектуалните си наклонности, Овните активно се впускат в своите задължения. Сряда е много добър ден за математиците и бизнесмените. Денят е с много благоприятни предзнаменования за вашия бюджет и работа с пари. Отново има предпоставки за промяна в бизнеса. Някои ще извършат трансформации в съдружнически бизнес. В деловата си дейност се налага да проявите далновидност.

ТЕЛЕЦ
Сряда е прекрасен ден за Телците, особено за артистите и въобще хората на изкуството. Въпреки проблема с парите денят е свързан със силни емоции и важни събития във вашия живот. Някои от вас ще получат съобщение във връзка с грешка, която сте направили. Потърсете съвета на мъж от дома ви или от протектор за правилната корекция. От служебен аспект може да се сблъскате с проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Може да се каже, че сряда е неприятен ден за Близнаци и предупреждението е да потърсите помощ за разрешаването на проблемите. Денят е свързан с доста емоции, на които обаче трябва философски да погледнете и да не отдавате голямо значение на неприятни новини от финансов характер. Дори да се чувствате жертва на обстоятелствата, едно събитие ще промени всичко във вашия живот.

РАК
Много важно известие би могло да промени положението на домашния статут при Раците. Това е събитие, което действително ще ви накара да се замислите и да потърсите нови начини в деловата си дейност. Имате и влиятелна подкрепа, стига да се възползвате. Служебни проблеми ви създава жена, вероятно началничка. Ако проявите необходимата квалификация, ви предстои да се справите успешно с работата.

ЛЪВ
Сряда е много плодовит от професионално естество ден. Ще бъдете натоварени с доста работа, но и последствията от справянето ви са много благоприятни. При някои от Лъв са характерни служебни повишения или обществена изява и популярност. Деловият ви живот търпи промени и при срещи и контакти може да се натъкнете на важно предложение. Необходима е по-голяма гъвкавост и мекота в отношенията.

ДЕВА
И при Девите има много работа днес във връзка с облагоприятстването на финансите. Предстои ви наистина да допринесете за стабилитета си в това отношение, но проблемът стои във ваши ръце и се налага да се справяте самостоятелно. Известни новини могат много да помогнат желаната от вас промяна. Сряда не е подходящ ден за разрешаване на домашните проблеми и е по-добре да отложите за друг ден.

ВЕЗНИ
Този ден при Везните е характерен с благоприятна трансформация в събитията и личността ви. Нещата се подреждат от самосебе си и това ви кара да погледнете от друг ъгъл на околните. Способността ви да вниквате в чуждите помисли може много да ви помогне в контактите днес, като прекратите някаква връзка. Добре е в сряда да обърнете по-голямо внимание на съвет от колега на работното място.

СКОРПИОН
Сряда е неприятен ден за Скорпионите от гледна точка финанси и някои от вас ще почувстват остра нужда от пари. Вероятно днес няма да имате възможност да разрешите проблема и търпеливото изчакване е правилната ви позиция. Отрицателните емоции на тази тема са по-характерни за мъжете от знака, докато жените могат сериозно да разчитат на по-възрастен мъж за осъществяване на желанията си.

СТРЕЛЕЦ
Тежък ден за представителите на Стрелец. Много по-уязвими сте по отношение на неприятните събития в семейно-роднинските отношения. Иначе сряда е много благоприятен ден за професионалната ви реализация. В службата ще сте удовлетворени от труда си и финансовия му еквивалент. Със служебните задачи се справяте без много усилие и положителните резултатите няма да закъснеят.

КОЗИРОГ
При Козирог сряда е свързана с много работа, но и с много плодовитост от положените усилия. Ще се радвате на добри финанси и полезни бизнес сделки при партнирането. Не разчитайте обаче на съдружници. Делата ще намерят реализацията си само във вашите ръце. Много благоприятно е предложението на партньор спрямо вас. В службата се формира някаква новост, която ще бъде много добра за вас.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е свързана със силни емоции и важни промени в живота на Водолеите. Самите вие ще се чувствате разпънати от противоречиви чувства. Благородството и алтруизмът отново ще ви заставят за жертвоготовност, но по отношение на финансите и службата ви това не е изгодно за вас. Вслушайте се в собствената си интуиция и резултатите няма да закъснеят. Очаква ви благоприятно развитие на бизнеса.

РИБИ
Рибите трябва да са много внимателни за поведението си в службата в сряда. Склонни сте към грешки и неправилни реакции на работното място. Много фатален може да бъде конфликтът ви с началник или колега. Застрашени са не само финансите, но и професионалните ви позиции. Работете спокойно и концентрирано, разчитайте единствено на собствените си сили и възможности.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене